Et år etterpå, livet og sånn

Siden dette er en USAblogg og jeg var i statene i sommer, tenkte jeg at det var på sin plass med et blogginnlegg, for dere som fremdeles følger meg på Bloglovin. Jeg var absolutt ikke klar for å komme hjem til Norge i fjor, det var vanskelig å si hadet til familien på flyplassen. Husker ikke så mye fra hjemreisen bortsett fra at jeg ble deppa når jeg kom til den norske gaten i Frankrike, nordmenn er virkelig et sørgelig type folk i forhold til amerikanerne. Når det er sagt tok det ikke lang tid før jeg ble glad for å være hjemme igjen, borte bra men hjemme best? Fremdeles litt usikker, eventyreren i meg er definitivt ikke metta på verden. Når det gjelder i fjor sommer så ble den fyllt opp med jobbing, Hovefestivalen, og en Bulgariatur av de sjeldne. Ellers har jeg vært en supertravel 3.klassing på norsk vgs som virkelig har lært å sette pris på den amerikanske skolen.


Bortsett fra denne delen da, russ12 <3 TexasHelle og UtahAlex

MEN så tok det ikke lang tid før jeg ble veldig bestemt på å reise ned igjen sommern etter da, og rundt juletider fikk jeg bestilt billett. På grunn av russetider og eksamenstider gikk våren fort, og 24. juli i år satt jeg på flyet. Skulle være der i litt over tre uker, noe som kanskje virker veldig lenge for de fleste. Men for en tidligere utvekslingsstudent er dette ikke nok tid til å kunne kjede seg en dag en gang, så dagene der nede gikk kjempefort!

Var så utrolig deilig å se alle folkene igjen, ble henta av tre kompiser på flyplassen i Salt Lake City. Noe av de første de sa var dette: "Wow Siri, you sound awful.." RIP engelsk ja. Ellers var det som om jeg aldri dro, føltes ikke som om det var over ett år siden jeg sist så alle sammen!


Meg og min kjære Nicole på Lake Powell

Ei uke i Salt Lake, ei uke i hjembyen og ei uke på Lake Powell, kunne ikke fått en bedre ferie. Nicole og jeg var ikke så mye med hverandre når jeg bodde i Utah, men nå i ettertid har vi hatt så mye kontakt at jeg virkelig kan kalle hun en av mine beste venner. Det var så utrolig bra å endelig kunne få prate ordentlig sammen uten å måtte skrive alt på sms, det blir ikke det samme. Deilig å ikke være en del av et utvekslingsprogram også, heh. Grand Canyon, strand, sol, Corona, fine folk, får det ikke bedre.


Lacey og meg på kino i Salt Lake. En helg jeg aldri kommer til å glemme, herregud. Uansvarlige drittunger som risker livet på å ha det gøy, enough said. YOLO.


Den superfine stranden på Lake Powell


Grand Canyon


Mr. Brody på en festival i hjembyen


Nicole og kjæresten på Grand Canyon


Horseshoe Bend, stolt av det her bildet da. Høydeskrekk heh


Måtte tilbake på skolen for å se da, welcome back Dinos


Mormonerfestival, meg og min kjære pioneer


Flagstaff, Arizona


Nattmat, standard, heh

Var så trist å si hadet til Nicole og Lake Powell, hadde kanskje den beste uken i mitt liv. Var depressiv i to dager etter, lol. Håper virkelig jeg får muligheten til å reise ned igjen om ikke lenge, elsker USA.

Nå har jeg sommerferie enda da. Planen er førstegangstjeneste i luftforsvaret 26. september, så får se hvordan det går. Er hvertfall skikkelig gira, men har lovet meg selv å ikke bli for skuffa hvis jeg må reise hjem igjen av en eller annen grunn. Sånn utenom det så har jeg komt inn på skole her i Norge så jeg har den muligheten til neste år, men reising høres mer fristende ut, stresser ikke med studiene.

Regner med de fleste av følgerne mine enten er utvekslingsstudenter nå, hvordan har dere det i tilfelle?

2 kommentarer

Synne K Johansen

04.09.2012 kl.11:45

Trives ikke så godt. Får ingen venner ser du. Savner vennene mine hjemme... Men ellers ok! Jeg vil hjem...

Kesia Emilie

06.09.2012 kl.18:42

Kom hjem fra Florida i august, og har det helt fantastisk! Veldig deilig å være hjemme igjen :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

19, Sauda

Jeg var utvekslingsstudent i USA, nærmere bestemt i delstaten Utah, skoleåret 2010/2011. Blogger sjeldent nå som jeg har komt hjem, men oppdaterer av og til. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits