Starten på ferien og litt mer bilder fra prommm

I dag er det den andre dagen av sommerferien og døynrytmen min er allerede fucked up. Våknet halv6 på ettermiddagen idag...... Var på midnattspremieren av Pirates Of The Caribbean 4 i går, var ganske trøtt så jeg husker egentlig ikke så mye av den. Men den var bra da. Etter filmen dro vi til en kompis sitt hus så jeg var ikke hjemme før idag tidlig. Men er det ferie så er det ferie! Håper dere hjemme koser dere på skolen midt i eksamensstyret! Heeh.

 Michael Mind Project ft. Sean Kingston - Ready Or Not

Slenger ved prom-bildet mitt;


Er dårlig kvalitet fordi jeg tok bildet med mitt eget kamera og det ble enda dårligere hvis jeg tok blitsen av. Men her ser dere hvertfall hvordan det ble!

Nå er det bare tre dager til mamma og to av tantene mine lander i Salt Lake City, så i dag har jeg rydda rommet mitt sånn at det blir klart til de kommer. De skal nemlig bo her, så hele huset er snudd på hodet for tiden sånn at det skal være ryddig! Morromorro. Jeg sjekka værmeldingen for når de kommer da, og de melder rundt 20 grader i Price og 35 grader i Las Vegas. Hæli.

Hove-spilleliste

Nedtelling:
Besøk hjemmefra: 3 dager
Graduation: 6 dager
Las Vegas: 1 uke
Hjemreise: hemmeliig, rett før bursdagen min da
Siri 18: 4,5 uker
Hove11: 5 uker
Bulgaria: 11 uker

Adiosss

Én kommentar

Faste

24.mai.2011 kl.15:09

Hallo snuppa når eg skrive detta har du fått besøk av moderen og tantene dine. For ett fint bilde av dokken da, du ser jo heilt Amerikansk ut nå . Ta nå og passa godt på besøket da sånn at alle tre komme trygt hjem igjen.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits