Sommerferiee

Jeg klarte å glemme kameraet mitt og litt andre ting i påsken når jeg var hos Alex, så det blir desverre ingen bilder nå. Han er ikke den raskeste kniven i skuffen ser du, så har ikke fått det enda. Heehe.

Og ja, gratulerer med dagen Norge! Fremdeles 17.mai her. Håper alle hadde en storfin feiring!

 New Crystal Dolls - Daylight Come

Men i morgen er det siste skoledag, det er så rart å tenke på at jeg har vært her i 9 mnd allerede, og bare har en igjen! Jeg har det helt fantastisk for tiden, nyter hver dag og det er trist å tenke på at alt snart er over. Det er virkelig sant det med at det siste halvåret er det beste, uten tvil! Har fått venner for livet og jeg føler ikke at jeg er en gjest her i byen, eller at jeg bare er en gjest på skolen, jeg bor virkelig her. Jeg gleder meg til å komme hjem da, men det blir så vanskelig å dra fra alle her uten å vite når jeg får se alle igjen.

Så i morgen blir det yearbook-signing og kopt skoledag, på torsdag skal alle de seniorene som vil til Lagoon, den fornøyelsesparken som jeg og Alex var i. Siden han bor så nærme så kommer han forhåpentligvis innom med kameraet mitt, hvis jeg skal. Så da blir det bilder på bloggen! Ellers er helgene fyllt opp med planer, forrige helg var jeg i bryllup for eksempel. Skjer noe hele tiden, så dagene flyr! I dag så jeg Fast5 på kino, anbefales!

Jeg var hos legen her for et par uker siden forresten, for å sjekke det som jeg trodde var solallergi. Så da ble det en tur til hudspesialist noen dager etterpå for å ta blodprøve, og de satte meg på en heftig pillekur; steroider, antidepressiva og allergitabletter. Lol, vet ikke hvorfor de satte meg på antidepressiva, tror det var noe for iomunforsvaret, men jeg er superglad hele tiden så det funker for meg :)) De trodde ikke det var solen da, så da ble jeg glad. Er slitsomt å ikke kunne reise uten å bekymre seg for å se ut som Buddha når jeg kommer hjem.

Nedtelling:
Sommerferie: i morgen
Besøk hjemmefra: 6 dager
Graduation: 1 uke
Las Vegas: 1,5 uke
Hjemreise: hemmeliig, rett før bursdagen min da
Siri 18: 5 uker
Hove11: 6 uker
Bulgaria: 11 uker

Godt jeg har mye å glede meg til, ellers hadde det vært for tungt å reise hjem. Heldigvis får jeg møte verdens beste venner igjen, vet ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde hatt dere å komme hjem til! Hjertehjerte.

Adios

2 kommentarer

Helle

18.mai.2011 kl.13:59

ææ, det nærmer seg veldig nå! Er ikke heelt klar for å reise hjem jeg.. herregud... nå merker jeg at jeg begynner å bli skikkelig nervøs!

Silje

18.mai.2011 kl.18:17

Glede meg t du komme hjem, søta <333

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits