Påsken 2011 da

Hadde Spring Break for ikke så lenge sideen, så da reiste jeg opp til Alex på påskeferie. Var der hele helgen, og det er så gøy å kunne prate norsk og ha litt norsk humor! Jeg har kjennt han i over et år nå, men vi møttes aldri i Norge utenom på informasjonsmøtet, hvor vi såvidt sa hei. Lol. Glad for at vi har blitt så gode venner nå hvertfall!

Nicki Minaj ft. Natasha Bedingfield - Last Chance

På fredagen kjørte vi først firhjuling, og det var oversvømmelse eller noe i elva der så det var veldig gjørmete. Trodde jeg skulle dø så jeg tok over rattet og da gikk det bra :)) så var vi litt på kjøpesenteret, hvor vi spiste middag og gikk på kino, kjøpte ingenting engang. Flink å spare vettu. Heeh eller bare blakk. Så kom noen venner av Alex og henta oss så kjørte vi på stand up show. Amerikansk humor er ganske annerledes egentlig, det morsomste i løpet av det showet var vel hvor lite vi norske forstod. Lol. Så ble vi kjørt hjem av en heller dopa fyr, overlevde da. Flaks!!På lørdagen var vi i Lagoon. Det er en sånn fornøyelsespark/tivoli opplegg, og det var kjempemorro! Bønder i byn ihvertfall, herregud. Godt vi kan late som om vi ikke prater engelsk av og til. Haha.På søndagen skulle vi egentlig i kirka, men jeg sov over vekkerklokka, og vi skulle visst ikke dra allikevell så det gikk greittt. Så når Alex kom og vekte meg var det første jeg sa "aren't we going to church??". Merker at alt er snudd om så det går i engelsk hvertfall. Lurer på hvordan det blir når jeg kommer hjem!
Så vi bare slappa av hele dagen, gikk på litt påskeegg jakt i hagen med vertsfamilien hans og sånn. Haha. Utah-påske vet du.

Det var hvertfall en kjempegøy påske, selv om det ikke ble norsk påske med fyll og fanteri! Skal innrømme at jeg savner det ganske mye, har valgt å si neitakk når folk har spørt om jeg vil være med å feste her. Men kjenner at jeg begynner å bli lei av det, godt det ikke er lenge til jeg kommer hjem! Skal holde ut i 2 mnd til.

Ellers går alt veldig bra, jeg nyter de siste månedene mine her. Skjønner virkelig ikke hvor de siste månedene har blitt av, tiden går altfor fort! Nå har jeg 12 skoledager igjen før jeg får ferie, det er sinnsykt. Elsker virkelig mitt amerikanske liv, misunner alle som skal reise til neste år!

Vi bloggesss

Én kommentar

ALEXANDER

05.mai.2011 kl.03:26

HAHAHAH syre!! love u siri :) neida.

joda.

PS: va jo faktisk eg som kunne kjoere.. du sugde jo.

snz. klemzz

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits