College ball og Camping

Matt and Kim - Daylight

På torsdag etter trening gikk jeg ned til College for Terry var ikke ferdig å jobbe enda. Der hadde de Ambassador Training, altså en slags training(kom ikke på noe bra norsk ord for dette) for de nye ambassadørene. Det er ganske lenge siden jeg har sett alle de vennene mine fra College, så det var morsomt å se alle igjen uansett. Alle spurte om jeg skulle komme på det ballet de hadde samme kveld, men jeg sa nei fordi jeg hadde ikke hørt noe om det. Men de fikk hvertfall overtalt meg, så et par timer etterpå kom Nicole og henta meg for vi skulle på ball. Lol.


Nicole, Tyler og meg på den røde løperen. Både meg og Nicole er ganske høye og Tyler er ganske lav, så når vi hadde høye heler på var det så morsomt så vi måtte ta bilde. Se skillet mitt fra California da heeh kjempefint

På ballet hadde vi middag så ble det delt ut noen priser til folk fra college. Sånn årets sports-freak osv. Så dansa vi osv.


Nicole, Brandon og meg

På fredag var jeg på skolen frem til lunsj før Terry kom og henta meg. Så kjørte vi og alle ambassadørene ut til ørkenen for å campe. Vi hadde firhjulinger og crossere, bål, fine folk og god mat, så det var morsomt. Vi slo opp telt men de fleste av oss sov i vanene, og det var iskaldt. Meg og Nicole var så kalde så vi la oss i samme sovepose, så jeg våkna opp midt på natta og holdt på å få panikk av klaustrofobi. Haha. Aldri mer. Men jeg overlevde da. På lørdagen spiste vi god frokost før vi pakka sammen for å dra videre for å spille paintball.


Sånn ser man ut på camping i USA. Det er ikke min jakke altså, og jeg har på meg tre joggebukser for beskyttelse, jeg er ikke såå feit, no need to worry. Heeh. Jeg var livredd når vi startet å spille, for jeg har aldri spillt før så jeg visste ikke hvor vondt det kom til å gjøre. Men det gikk fint, jeg traff til og med noen andre folk! Flink.

Vi kom hjem på kvelden, da var det rett i dusjen før jeg og ei venninne kjørte og kjøpte iskrem, chips og brus, så leigte vi oss film. Så nå er jeg ganske trøtt, ble lite søvn i helgen. Men jeg overlever! Neste helg er det prom, så det blir gøy.

 

Nedtelling:

Sommerferie: 5,5 uker

Besøk hjemmefra: 6 uker

Graduation: 6,5 uker

Las Vegas: 7 uker

Hjemreise: 9 uker

Nå nærmer hjemreisen seg, synes det er så rart at jeg har vært her i 8 mnd allerede! Bare 2 mnd igjen, de skal nytes til det fulle.

Adios!

Én kommentar

Tine Qun

11.apr.2011 kl.08:01

Ååå det ser ut som har det SÅ kjekt !! Kosa deg masse videre !!:)) Tiden går så utrolig fort ! :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits