Track meet

I går klokken 5 ringte vekkerklokka, en halvtime etterpå var jeg på vei til skolen hvor bussen venta. Jeg sov mesteparten av veien ned, men jeg var ganske trøtt når jeg kom ned til Moab uansett.Meg og Sara på morgenen, det var 20 grader og varmt i lufta, så jeg holdt meg i skyggen mesteparten av tiden. Sokkeskille nå da <3

Det var litt som å være på håndballcup. Alt startet klokken ni, men du måtte vente til din event skulle starte. Min første event var lengdehopp og det starta tidlig, så jeg varma opp med en gang vi kom ned. Jeg tråkka over den planke-greia på to av tre hopp, så på det hoppet jeg ikke tråkka over på konsentrerte jeg meg mer om å ikke tråkke over enn selve hoppet. Så det ble 3,6meter.. men med tanke på at det var mitt første ordentlige hopp noensinne, så sier jeg meg fornøyd med det. Min neste event var diskos, og jeg kasta 20,5meter. Jeg har gjort bedre på trening så det var litt kjedelig, men jeg brydde meg egentlig ikke så mye. Vi har bare trent i to uker, så det kan bare gå oppover herfra! Jeg løp ikke den 200m sprinten fordi ei av jentene på laget ble skada, så vi kunne ikke delta. Totalt så plasserte jente-laget som nummer to, og guttene som nummer tre eller fire. Så det var bra.


Regan, meg, Sara, Abbi, Kacylia.

Jeg la meg klokken 11 i går og jeg sov til halv4 idag, heeh trøtt ja. Jeg begynner å bli litt syk, så er sikkert derfor. Heldigvis er ikke neste track-meet før om en mnd for meg, jeg går glipp av to stk når jeg skal til California.

Vi har stilt klokken en time frem i dag ja, så nå er det bare 7 timer tidsforskjell frem til dere stiller klokken i Norge.

Countdown

California: 2 uker

Besøk hjemmefra: 10 uker

Graduation/sommerferie: 10,5 uker

Las Vegas: 11 uker

Hjemreise: 13 uker

 

Adios!

 

Én kommentar

Eirin

16.mar.2011 kl.13:58

Må sei eg misunne deg noe sjukt! Glede meg te du komme hjem å ska fortella alt du har vært med på 100 gangar!:D

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits