You can't keep a good girl down

Jeg har sett filmen Burlesque to ganger denne uka, se den. Gode skuespillere, fine sanger, hotte mannfolk, hva mer kan man be om i en film? Heehe.

Christina Aguilera - Show Me How You Burlesque

Noen som klarer å se hva disse er for?

Jaaå, det er friidrettskoene mine. Jeg fikk de i posten i dag, og når jeg tok de opp av esken stakk jeg meg på en av taggene så jeg begynte å blø. Enough said, jenta som har peiling dette.


Klærne jeg fikk i posten. Gleder meg til det blir varmt i lufta så vi kan trene i lette klær og tæne samtidig. Herrlig.

Vi har den første konkurransen på lørdag, og etter å ha trent i bare to uker føler jeg meg lite klar. Men jeg gleder meg da, det blir gøy å se hvordan det funker. I dag bestemte trenerne våre hva vi skal konkurrere i, og jeg skal gjøre dette:

Lengdehopp

200m sprint, i et medley-løp (2x200m, 400m, 800m, hvis jeg ikke tar helt feil). Har ikke trenerne lagt merke til den utrolig dårlige kondisen min her oppe i fjell-land når vi har løpt? lol.

Og diskos.

Jeg føler meg ikke trygg i noen av delene, men det er gøy å få prøve det i konkurranse, og så blir det gøy å se hvordan de andre skolene ligger an. Jeg har ikke sprunget en eneste 200m da, og såvidt øvd litt på lengdehopp-teknikker, men har aldri faktisk hoppa.. og det faktum at vi reiser fra Carbon High klokken 6 på morgenen hjelper vel ikke så mye. Men de har meldt over 20 grader der vi skal, så det blir bra. Skal ta med meg kameraet, så kanskje blir det noen bilder.

Adios!

2 kommentarer

Kesia Olsen

11.mar.2011 kl.07:28

Så gøy! :D Når jeg skal til USA har jeg lyst til å prøve track, men folkene på skolen min er sinnsykt gode... Og jeg har sikkert dårligere kondis enn.. tja... oldemor! Såå. Vi får vel se hvordan det går :D

Mamma

11.mar.2011 kl.15:28

Så spennande å få vera med på konkurransar, synd ikkje pappa og eg er der og heie deg fram frå sidelinja :-)) Håpe du får tatt noen bilder frå starten av friidrettskarriera di!

Lykke til iallefall frå pappa og mamma ;-)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits