Remember this day

I dag har det vært en High School-dans igjen, og det var en sånn maling-greie som Colleget hadde for noen måneder siden. Det var kjempemorro! Jeg gikk med Maya, Megan og hennes date. Det var en jente-spør-gutt-dans, men jeg og Maya valgte å dra uten date denne gangen. Det var ikke så nøye siden dansen ikke var formell.

Jarrett Scott - Remember This Day (Supersweet Remix Edit)


Spania - Norge
Dette bildet ble tatt etter sikkert 15 minutt der inne, jeg ble dynka med maling med en gang.. Heh


Meg, Maya, Dallas, Megan.

Etter dansen kjørte vi til en sånn iskrembutikk og kjøpte iskrem, så kjørte vi hjem til Megan. Der var vi sikkert i en time eller noe før hun kjørte meg hjem. Nå er klokka to på natta, jeg har akkuratt dusja og håret er fremdeles rosa..

I morgen blir det en ryddedag, så skal jeg skype litt med de hjemme. Tror ikke jeg har skypa med mamma og pappa siden januar en gang, så det skal bli gøy å snakke med de igjen. Ellers går alt bra, tiden går så sinnsykt fort! Klarer ikke bestemme meg helt for om det er bra eller ikke, føler meg virkelig som hjemme i byen her, og jeg kommer til å savne Amerika så mye når jeg reiser fra alt. Har fått så mange gode venner også, elsker folka her! Heldigvis har jeg mye å se frem til ved å komme hjem.

XOXO

Én kommentar

Faste Anna

08.mar.2011 kl.19:51

Hallo snuppa fremdeles bånn gass i Amerika. Kan skjønna det blir rart å reise fra alle der borte, du får jo bare invitere med deg hjem da vett du.Far din er jo ein "reser" i grytene han vett du. Syns eg ser mor di og tantene dine når de skal i vei. Håpa de ikke spiller bort hus og hytter da....

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits