Las Vegas og California-klar!

Da er alt klart til California-turen, så om 25 dager går flyet fra kalde Salt Lake City! Da blir det Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, San Francisco, og Universal Studios, for å nevne noe. Gleder meg kjempemye, blir herlig å komme til litt varmere strøk for ei uke. En kompis av meg fra Norge blir også med, han bor også i Utah dette året. Så det blir braa.

Helga var veldig gøy forresten, når vi kom opp på fredagen bestilte vi litt kinamat hjem, og på lørdagen dro vi på kjøpesenteret og så Justin Bieber filmen, som var kjempebra! Se den. Men ikke se den hvis du er redd for at du skal begynne å like Justin Bieber, heehe.

Jeg og vertsfar har også booket hotell og billetter til show i Las Vegas til mai. Da skal vi blandt annet se dette:

The Lion King

Og dette:

Cirque Du Soleil - O

Så skal vi bo her, for de spesiellt interesserte. Jeg gleder meg kjempemye, det kommer til å bli så gøy!

Var på friidrett-trening i dag. Det var. Ehm. Mye løping. Og første konkurranse er om 12 dager, enough said. Men jeg vil ikke gi meg, skal prøve å komme i form til sommeren! Veide meg her en dag da, og er tilbake til der jeg starta i august, sånn vektmessig. Størrelsemessig er det litt annerledes. Høhø. Treneren vår sa at vi måtte ta 30 pushups og 30 situps hver kveld før vi legger oss, så jeg skal prøve å huske på dettee. Så ja, hvis ikke dette funker funker ingenting.

Ciao!

3 kommentarer

Renate

01.mar.2011 kl.14:04

Så kjekt!! Kosa deg mye:))

moste

01.mar.2011 kl.19:58

Lion King og Cirque du Soleil hørres heilt topp ut! :) Kos deg i California då, Siri! :)

Tante Irene

03.mar.2011 kl.17:19

Hei Siri! Jammen kjekt at du er der borte slik at me og får oss ein tur:-) Glede meg veldig og det ser heilt topp ut opplegget i Las Vegas. Ha ein fine tur til California.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits