We're only young and naive still, we require certain skills

For å bestå den klassen jeg tok på Collegeee måtte jeg bestå en prøve med 80%, som jeg feila ganske heftig sist gang jeg prøvde. Og jeg har egentlig ikke vært så flink til å lese heller, å studere på egenhånd er ikke min sterkeste side. Men siden friidrett-treningene på skolen starter på mandag, prøvde jeg å ta prøven igjen i dag. Og jaggu besto jeg ikke med 80%! Så velkommen tilbake, kjære liv.


The Naked And Famous - Young Blood

Men dette betyr at jeg skal gå fra å ikke ha trent på noen mnd til å trene 2 x 5 timer i uken. De første ukene kommer til å være litt sånn


Og i dag vet du, så måtte vi jo ut å feire siden jeg besto prøven min! Og det betydde sånn


Oog på toppen av det hele, så fikk jeg pakke i posten her en dag

(tusen takk mamz og papz hjertehjerte) Og ja, julepynten er fremdeles fremme, for jula varer helt til påske.

Og så tenkte jeg, vil jeg ha norsk sjokolade eller en sjanse til å gjøre det bra på treningene/konkurransene så folk ikke tror jeg har like bra form som en nittiåring med en fot i graven??

Lett valg

Hæhæ. Treningene starter ikke før på mandag, da skal jeg sørge for å ha spist opp alt snopet så jeg kan starte på friidrett-dietten min! Trenerne oppfordrer oss til en ganske heftig diett, serruserru.

Lurer litt på hvilke friidrettgrener jeg skal gjøre da. Det har jo aldri vært min flinkeste side før, liksom. Blir ikke langdistanse hvertfall, lufta er for tynn her(2000 moh) og kondisen er for dårlig. Så det blir nok enten 100m eller lengdehopp, eller noe. Får teste ut litt på mandag.

De har meldt snø her igjen, så vet ikke helt om jeg kommer til å reise til Provo i morgen alikevell. Det er for farlig å kjøre gjennom canyon'en hvis det er snø der. Så får se hva det blir til i morgen, satser på at det skal gå greit.

Dett var dett fra meg for denne gang, ciao!

4 kommentarer

♥bambi♥på♥glattisen♥

25.feb.2011 kl.07:24

Kjempe fin blogg !! :DDD <3

Mamma

25.feb.2011 kl.09:08

kose deg med god "mat" ser eg :-) blir nok greit å komma i gang med trening igjen, du like jo det óg du. Håpe du får ei kjekk helg i Provo :-)

Kesia, 14 åring i Florida

25.feb.2011 kl.13:20

ELSKER DEN SANGEN

moste

27.feb.2011 kl.21:31

Nå har me fått billettane våre, og reiseleiaren er klar for vidare planlegging ;) Me glede oss til å få sjå korleis du har/har hatt det dette skuleåret :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits