Jeg lever i en drøm, sitter høyt mens vi sitter på toppen av verden

Har hatt noen uker hvor jeg har vært litt trøtt og lei, heldigvis er det bedre nå. Nå er jeg tilbake i det "elsker-usa-vil-ikke-hjem-stadiet". Men jeg gleder meg til å komme hjem og se alle igjen daa.


Erik og Kriss - I en Drøm

Siden sist har det vel skjedd litt av hvert. Valentines, for eksempel. Folk gikk rundt med mange ballonger og roser på skolen, er visst en stor greie for de som har kjærester. Jeg skal innrømme at jeg brydde meg minimalt, fikk sjokolade av vertsfar da, det var koselig. Vertsmor bakte sjokoladekake for anledningen, og det er ikke bare kidsa som bryr seg på denne dagen.
Så hadde vi et Valentines-party med ambassadørene til Terry, det var morsomt. Jeg fikk bare beskjed om at vi skulle ha et Valentines-party, så okei, tenkte jeg. Men alle hadde med seg bokser som de pynta og snop som de ga rundt og putta i boksene, og jeg var jo den eneste som ikke hadde dette da. Men jeg fikk dele boks og snop med ei av de jeg kjenner best der, så det gikk greit. Hadde hvertfall nok sjokolade for de kommende dagene.

Ellers går dagene til skole og venner. Etter at jeg er ferdig med min normale skoledag går jeg ned til college for en av klassene jeg tar der. Så som regel er jeg ikke hjemme før halv6, så det blir lange dager. Håper at jeg klarer å være ferdig med denne klassen ganske snart, friidrett-treningene starter nemlig første uka i mars, og jeg vil være med på laget.

Merker at jeg slapper mer av her nå, sånn i forhold til hva jeg gjorde i starten på skoleåret. Uansett hvor selvsikker du er, så blir du litt stressa av tanken på å gjøre et godt førsteinntrykk osv på folk, siden ingen kjenner deg. Det er ikke noe jeg har tenkt over, men jeg merker det godt nå som jeg ikke bekymrer meg over det.
Jeg er mer med andre folk også, før holdt jeg meg mest til de som kom bort til meg og tok intiniativet. Men man blir fort lei, jeg blir hvertfall fort lei når jeg er så forskjellig fra folk. Har ikke vært i noen krangler eller noe, men ting forandrer seg og det er bra.

I går var jeg på college-basketballkamp. Laget kom på 3.plass i hele usa ifjor i divisjonen, så de er ganske gode. Etter dette var det speed-dating, så var det en sånn årlig tradisjon de har; kyss en annen person over "Gibby"(en stein som er spesiell for colleget), så blir du en "True Eagle". Hehe. Jeg satt og prata med ei venninne av meg som går på college og så på når alt dette foregikk, så det var en veldig morsom kveld. Var kjempemye folk der og noen kyssa så mange som 35 stk i løpet av kvelden. College-livet er som på film? Jada.

På mandag har vi fri for det er President's Day, så det blir heldigvis ei kort uke på skolen. Søndag og mandag skal jeg bruke på å lese Drageløperen, som vi leser i engelsk-klassen min for tiden. Neste helg skal jeg være med ei venninne til Provo, hvor faren hennes bor. Så da skal vi mest sannsynlig se filmen til Justin Bieber i 3D! Ye.

Og ja, jeg har forresten lappen! På en måte. Jeg bestod jo teorien og oppkjøringen, så nå er det bare å vente på juni. Sånn egentlig har jeg ikke lappen her fordi jeg tok ikke teoriprøven før i desember, og man må ha teoriprøven i 6 mnd før man får lappen. Grunnen til at jeg ikke stressa med å ta den prøven var fordi at Aspect ikke lar meg kjøre her uansett, så for meg betyr det lite om jeg får lappen nå eller i juni. Men jeg hadde hvertfall 5 kjøretimer før oppkjøringen, og alt har kosta meg under 1500kr tilsammen, så jeg kan hvertfall anbefale alle som har muligheten til å ta lappen her til å gjøre det! Når jeg kommer hjem gjelder mitt amerikanske sertifikat i 3 mnd, kun med automatgir vel å merke, og jeg får ikke lov til å kjøre før jeg blir 18. Men jeg blir 18 uka etter at jeg kommer hjem, så jeg tror det skal gå ganske bra. Så må jeg bare ta oppkjøringen for å få norskt sertifikat.

Nedtelling:
California: 5 uker


Besøk hjemmefra: 13 uker

Hahaa, et av bildene som kom opp når jeg søkte på turist, mamma dette er deg. Neida. Joda.

Graduation/sommerferie: 13,5 uker


Las Vegas: 14 uker


Hjemreise: 16 uker

Jeg har vært dårlig på å ta bilder, glemmer det ut hele tiden. Så sorriii for det. Hvis dere har noen spørsmål må dere bare spørre.

Hademm.

3 kommentarer

Helle

20.feb.2011 kl.18:32

ENDELIIIIIIIIIG ETT NYTT BLOGGINNLEGG <3<3<3<3<3 JIBI

Hildegun

20.feb.2011 kl.19:32

Det var på tide med nytt innlegg! :) Sjøl om du føle at det ikke e noe så skjer der nede, så e det mest sannsynelig ulikt fra det som skjer her hjemma i allefall, såå håpe du blogge oftare! Utrolig kjekt å lesa uansett :D

Kristine

26.feb.2011 kl.20:52

Gratulerer med lappen!

Men må du ta teorien når du kommer hjem?:)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits