Heiaa bloggeen

Funker dårlig dette her med å bli flinkere til å blogge oftere. Så jeg skal ikke si at jeg skal blogge mer, jeg blogger når jeg orker. Blir dårlig med bilder også da. Hvis DU tar 20 bilder til meg fra hver halvtime av hverdagen din skal jeg vurdere å ta med meg kameraet mitt litt oftere.

New Crystal Dolls - Put A Rush On It

Blir så glad av denne sangen, buy (download) it!

På lørdag reiste jeg, områderepresentanten min og de to nye utvekslingsstudentene (Brasil og Italia) i området opp til SLC for å ha et sånn midtårs-møte. Det var for alle Aspectstudentene i Utah, men ikke alle kom selvfølgelig. Men jeg fikk møte igjen venner fra New York-turen og folk jeg har hatt kontakt med på facebook osv, det var så gøy! Det var folk fra hele verden der, men sikkert 1/3 var norske. Kjempemorro å prate norsk igjen! Jeg tok med meg litt av norsk-sjokolade-lageret mitt, og jeg er tydeligvis en av få som faktisk har forsyninger med norsk sjokolade liggende. Vi prata masse, spiste lunsj, stod på skøyter, og var på kjøpesenteret en time. Så det var en kjempegøy dag, håper det ikke blir lenge før jeg møter folka igjen!


Meg og Caroline, min room-mate i NYC!

Jeg nyter fremdeles dagene mine her, de 4 siste mnd kommer til å gå kjempefort! Det er jo bare to mnd til jeg skal til California og da har jeg bare to mnd igjen her før jeg reiser hjem. Så får jeg jo besøk av mamma og to tanter til graduationen min, og ei uke etter at de har reist hjem reiser sikkert jeg hjem. Da blir det 18årsfeiring og en lang sommerferie før jeg reiser til Bulgaria med bestejentene, gleder meg kjempemye til sommeren!

Hvis dere har noen ønsker om hva jeg kan blogge om, kom gjerne med forslag!

Ciao!

4 kommentarer

Mamma

01.feb.2011 kl.11:46

Lika kjekt å lesa kvar gong du blogge :-) Eg glede meg enormt til å få besøka deg vettu, å få sjå litt koss din verden har vore dette året :-)) klemmar frå mamma :-)

Dorthea

03.feb.2011 kl.09:38

Gøyalt å lese om flere som studerer i Usa (:

onkel A

04.feb.2011 kl.12:35

Ser at du skal på tur til California - da må du få med Sanfransico

Fast Anna

08.feb.2011 kl.19:33

Hallo Siri ville nå bare få gratulera deg med lappen , du er knallflinke. Nå må de hjemma kjøra mest mulig mens de ennå har bil.... Ikke slutta å blogga vett du, må nå alltid inn og se om det er noe fra deg her.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits