Hejhejhalå

Ikke blogget på en mnd, dårlig sier du? Travel sier jeg.

Egentlig så har det ikke skjedd så mye at jeg ikke har tid til bloggen, jeg har bare valgt å ikke sitte så mye på pc'en som jeg gjorde før. Dessuten har jeg begynnt å ta en klasse på College som jeg trenger for å graduate, så jeg er ikke hjemme før i 6tiden hver dag. Da er det ikke blogginga som frister mest når jeg kommer hjem. Men uansett!

Jeg skal til Bulgaria med 14 andre venninner i sommer, nærmere bestemt Golden Sands. Det skal bli så braa, skal tæne og sånn i ei uke her daa:


Og så skal jeg til California i april vet dere, men jeg må velge mellom to turer; en til kun Los Angeles/Hollywood, hvor jeg får dra til Disneyland og Universal Studios (fornøyelsespark), eller en til Los Angeles/Hollywood oog San Francisco, hvor jeg får dra til Universal Studios i tillegg til en dag i San Francisco. Er så vanskeliig, hjelp??
Skulle egentlig reise med venninne(r) som også bor i USA for tiden, men pga forskjellige ting ser det ut som om jeg kanskje er den eneste som kan. Lurte først litt på om jeg skulle, men jeg reiste jo til NY alene og det gikk kjempefint, blir jo kjent med folk som er på samme tur. Og dette er litt sånn once in a lifetime opportunity, så er ikke noe jeg vil gå glipp av heller. Så ja. Hvilken tur hadde du valgt, den med San Francisco eller den med Disneyland?

Du vet den stranda hvor Baywatch er spillt inn? Der skal jeg chille en dag heeh.

I går var jeg på basketballkamp på College, de ble det 3. beste laget i hele usa i fjor i sin divisjon, så de er veldig gode! Vi slo Colorado med sånn 50 poeng, så det var morro. Etter det var jeg med noen venner fra College, var ikke hjemme før klokken 2 på natta. Det er fordelen med at vertsfar jobber på College, han kjenner folka så jeg får være lengre ute.

Denne uka var den første uka i det nye semesteret på skolen, så nå har jeg bytta ut tre av fagene mine. Bytta ut økonomi, finans, og karrierebevissthet med mat&ernæring, gym, og helse. Så nå er skoledagene mine litt lettere, herlig.

Ellers skjer det ikke så veldig mye spennende. Neste helg skal jeg på en sånn midtårs-orientering i en by rundt SLC. Skal stå på isskøyter og få treffe folk jeg møtte i NY igjen, så det gleder jeg meg til.
Og ja, jeg har begynnt med kjøretimene mine! Det er 6 kjøretimer, og den 6. gangen er på en måte oppkjøringen. Det er med automatgir da, så det går veldig fint. Satser på at det ikke skal bli noe problem å bestå, når jeg ser på kjøringen til mange av folka her så burde det hvertfall ikke bli et problem!

Men alt går veldig fint, tar veldig lite bilder så har ikke så mye å vise dere. Jeg stortrives fremdeles og jeg elsker livet mitt her nede, selv om jeg gleder meg til å komme hjem også. Kan ikke tro at jeg har vært her i 5 mnd allerede, herregud. Tror jeg skriver det etter hver mnd som går, men tiden går så fort! Om 20 uker er jeg hjemme, det er ikke lenge.

Spør om det er noe!

Ciaoo.

4 kommentarer

Marte

23.jan.2011 kl.13:00

Kan du pliis bjunna å ta litt litt flere bilder? :) Visa vertsfamilien, vennene dine og huset :D

Synne

26.jan.2011 kl.10:21

Eg ville tatt den med San Francisco, fordi da får du mer av USA egentlig. Altså flær plassar å se og oppleva. Selvom Disneyland e nok ein opplevelse for seg det og :p

moste

26.jan.2011 kl.18:19

Tiå går fort framøve mot våren, og eg glede meg t me ska reisa og treffa deg der borte :) Ska bli kjekt å sjå koss du bur og koss du har det! Klem

Faste Anna

26.jan.2011 kl.20:00

Hallo Siri litt av noen valg du må ta. Me andre må velge hytta eller hjemme for eksempel. Forskjell på folk ja... Kjekt å se du har det så bra,og ja nå går det bare fortere og fortere. Vett ikke ordet av det før du er på vei hjem. Så kosa deg videre du og lykke til med bilkjøringa.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits