Min Amerikanske julefeiring!

Tenkte jeg skulle fortelle litt om min jul i år, som har vært ganske annerledes og ganske bra!

Celine Dion - Happy Christmas

På julaften vaska jeg en del, ble imponert over meg selv! Forhåpentligvis første og siste julaften jeg trenger å bruke på det. Vi fikk også mye besøk, så utenom oss 4 som bor her til vanlig kom det vell ca 10 stk på besøk. De er her enda, de skal hjem på tirsdag tror jeg.

Gavene fra de hjemme var ikke kommet på lille julaften, så jeg så litt mørkt på det med å få gaver i år.. Men når jeg våknet på julaften stod det en boks fra posten utenfor soverommet mitt, så det ble jul allikevell!


Julegaver, Sauda-skjerf, masse sjokolade, pepperkaker, sånne juleteineserier, og julekort! Ga litt sjokolade og pepperkaker til v.familien da, siden det er jul og greier.


1. juledag ble jeg vekt klokken 6AM, da var det på tide med gaveeåpning! For ei som fikk seg max 5 timer søvn natta før, var det ikke helt optimalt. Men det var koselig!


Julesokkene over peisen, en av tradisjonene her. Cherilyn hadde til og med sydd en egen julesokk til meg, det var så koselig! Den var fyllt opp med gaver og snop. Nummer tre fra venstre er min!


Noe av det som var oppi julesokken! Her åpner vi gaver og alt i pysjen, ikke noe pynting her nei, men jeg liker det :)

Jeg visste at jeg skulle få gaver av familien min hjemme, men jeg forventa ingenting av vertsfamilien. Og jeg fikk så mye fint, ble helt sjokka! Legger ikke ut bilde av alt jeg fikk, men dere kan få se noe.


Dette er sikkert den beste gaven jeg fikk i år. Det er et sølvsmykke med mange charms på, fra livet mitt her i Utah. Det er et hjerte med Siri gravert inn, det er en sånn trekant med "Class of 2011" så står det Carbon High bakpå, så er det den kjente steinen i en nasjonalpark her så står det Utah på den lille greia, så er det Utah, altså staten, og bakpå er det gravert inn "Love, the Johnsons", så er det en med Park City og ski, så er den firkanten et drivers lisence med navnet mitt og byen jeg bor i, så bakpå står det datoen jeg bestod teorien. Den rundingen er tempelet i SLC, bakpå er det gravert inn datoen vi var der. Jeg fikk det av vertsfamilien, og jeg ble så glad! Kunne ikke fått en bedre gave, dette armbåndet er noe jeg alltid kommer til å ha!


Dette er et teppe fra Colleget Terry jobber på, så har Cherilyn sydd inn navnet mitt.
Inni den ramma er den en tekst om hvor viktig familien er, det heter "The Family, a proclamation to the world". Med den ramma fikk jeg et kort, hvor det stod; "Kjære Siri. Ord kan ikke beskrive hvor mye du betyr for oss. Vi setter familien veldig høyt, og det er derfor vi gir deg dette. Du er det nærmeste medlemmet av vår familie, og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Vi er veldig glade i deg og vi kommer alltid til å ha en plass dypt i hjertet vårt for deg. Kjærlig hilsen Terry, Cherilyn, og familien."

Av vertsfamilien, utenom dette, så fikk jeg en hettegenser, en jakke, ei klokke, en mormonbibel med navnet mitt gravert inn, hehe, det var mest for å ha som minne siden religionen er så viktig for de, øredobber, godteri, smykke+armbånd av Kate, og gavekort av Brianna og Ben. Jeg ble kjempeglad for alt, de er så snille!

Jeg fikk gaver fra de hjemme og, og alt var kjempefint! Takktakktakk, dere vet hvem dere er!

De pengene jeg fikk slo jeg sammen, så kjøpte jeg meg dette:

Har alltid trengt skikkelige skiting, og siden jeg hadde nok til å kjøpe det selv nå, bestemte jeg meg for at det var fornuftig å bruke pengene på dette :)


Dette er fra middagen i går. Vi hadde oksekjøtt, norske poteter og kolerabistappe. Så det ble litt norsk julemiddag hvertfall! Bestemoren til Cherilyn kom på besøk til og med, det er så rart at Kate og Brianna har en sprek oldemor når de er i 20-årene selv!

Ellers har vi spillt kortspill, spillt Wii, sett TV, og bare gjort ting sammen som familie. Når det blir litt mye oppe, så går jeg og Mink(katta) ned her, og bare slapper'aa.

Julen har gått kjempefint, for de fleste utvekslingsstudenter er julen den verste tiden. Jeg har nesten ikke hatt noe hjemlengsel, og jeg har kost meg mye. Vi hadde en runde på hva vår favoritting ved julen er, og når de spurte meg så sa jeg at normalt hadde jeg sagt familetiden, men at det har endra seg litt til å tilbringe tid med folk man bryr seg om!

Jeg håper alle dere hjemme hadde en super feiring med familie og venner, og at dere får en ikke minst like fin feiring på nyttår!

3 kommentarer

Mamma

27.des.2010 kl.09:22

Du har det jo heilt fantastisk, for ein flott familie du bur hos! Kosa deg videre med den amerikanske jula, kjekt å lesa bloggen vettu :-))

moste

27.des.2010 kl.18:07

Det høyrest ut som du er hos ein flott familie, Siri! Dei er verkeleg omsorgsfulle, og dei meiner det nok når dei seier du er som ei dotter for dei. :) Du er jo òg ei flott jente, så eg skjønar godt at familien blir glad i deg! :) Klem frå moste

Monica

30.des.2010 kl.12:06

Wow, høres ut som du har en veldig bra vertsfamilie :) Blir veldig glad på dine vegne !! god jul!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits