Julaften 2010

Vel, det er ikke julaften her enda, men siden det er det i Norge så tenkte jeg at jeg skulle komme med et lite god-jul-innlegg.

Kurt Nilsen ft. KORK - Winter Wonderland

Selvom jeg kjenner at det ikke hadde vært feil i tilbringt julaften her ca,:

så er jeg veldig glad for at jeg får sjangsen til å oppleve en litt annerledes jul i år. Og jeg er veldig takknemlig for at jeg får være med akkuratt denne familien, jeg har vært veldig heldig! Jeg er spent på hvordan det er å feire amerikansk jul; spise amerikansk julemat og åpne julegaver i pysjen 1.juledag. Selvom julen for meg handler om familietid og tradisjoner, så er julen også en tid man skal dele med fine folk. Heldigvis får jeg det.

Tenkte jeg skulle komme med et nytt innlegg når jeg får tid et par dager etter jul, med litt bilder fra min Amerikanske jul og sånn.

Jeg ville bare si God Jul til alle leserne mine! Spesielt venner og familie, som jeg kjenner at jeg savner en del nå i høytiden. Håper dere alle får en fin jul med god mat, fin familie, fine gaver, og bare en fin tid. En ting er hvertfall helt sikkert; du lærer mye om hva du virkelig har å sette pris på, av å være borte sånn som dette. Om ei uke kan jeg si at jeg kommer hjem i år, tiden går kjempefort!

4 kommentarer

eliseusa

24.des.2010 kl.05:10

god jul fra georgia!

Bertine

24.des.2010 kl.12:08

Good jul siri ;* Håpe du kose deg!

Hanne

24.des.2010 kl.14:20

God jul Siri, håpe du får ei minnerik og flott jul der nede <3

Elisabet K

25.des.2010 kl.23:38

GOD JUL :D

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits