Min helg og litt meer

Madcon - Walk Out The Door

I helgen var jeg med basketballaget til en turnering. Vi kjørte med den fine, gule skolebussen i to timer, og vi kjørte fra skolen halv syv på fredagsmorgen. Trøtt? Ja. Vi lå på et veldig fint hotell til lørdagen, og var hjemme natt til i dag. Jeg hadde vekkerklokka på til 9 i dag tidlig for å se den norske håndballfinalen, som vi selvfølgelig vant! Jeg så kampen via internett, og jeg skypa med mamma og pappa for å "se kampen sammen med de" og høre de norske kommentatorene.

Vi hadde bare to kamper i helgen, en tidlig på fredagen og en sent på lørdagen. Så vi spillte bl.a bowling når vi var der, det var gøy!


Nøgde.


Meg og Regan!

Og vi var på en sånn typisk Drive-Inn restaurant på lørdagen. Skikkelig sånn gammeldags amerikansk greie. Så jeg måtte ta bilder av det daa


Kom over en bil med dette skiltet en daag, "LUVTSKI". Hæhæ.

I dag har jeg ikke gjort noe særlig, har en god del lekser som må gjøres da. Blæ. Heldigvis har vi bare to skoledager igjen før ferien, på onsdag skal vi bare se filmen "Grusomme Meg" før vi får ferie i 12-tiden.

Jeg så over den boka jeg fikk av jentene på avskjedsfesten da, det var morsomt. Får meg alltid i godt humør uansett. Utdrag:

"Du e nå meg ei hærlig ei! Eg e egentlig ganske stolt over deg! Du er så jævlig sterk! Og hjelpe meg alltid med visdomsord<3 Og så... oi, nå glømte eg ka eg sku skriva p.g.a. S."

"Det e heilt klart ei viktig brikka så komme te å mangla neste år! Tenk, detta året komme du te å oppleva mer en heile gjengen komme te å oppleva te sammen! Nyt det Siri! Ikke tenk på oss her heima før du komme hjem.."

"Husk drømmen min, når du står i California! Lilla himmel og store bølger! Eg e med deg! Gu' du e heldig! Komme te å savna stahet og egenhet! Du e ei spesiell ei!"

"Nå reise du faen meg fra meg!! LIKE IKKE.. Husk å lev livet!"

"Eg håpe du vett ka du betyr for meg, så eg sleppe og skriva det.. Håpe du får et supert år kor enn du ender, det fortjene du, du er kjempetøff! Beundre deg<3"

"Du e den som e bare ei sol! Noen ganger skjuler du deg bak ei mørk sky, men du e der fordet om :D Eg sie det igjen, nyt det, for det e bare once of a life time :D"

"Komme til å bli grusomt å ikke ha deg her! Det e alltid så greit å ha deg å snakka med om alt. Hørres jo ut som du ska dø :p LOL! Håpe du komme t ein familie som tar godt vare på deg, for det e det du fortjene! Og så må du ta lappen :D"

"Nå har me kjent kverandre siden barnehagen,, og de har vært noen kjekke, men og interresange år. Kontakten har ikke alltid vore på gli, men me kunne det å kosa oss med popit chat, god bakvekst, sjalalaika og song! Deler så mange minner, og du har nok alltid vært den jentå med ein god del stål i nesa. Ønske deg kun det besta, og eg ska be for deg kver quell xDxD"

"Eg komme te å savna deg masse/enormt fordi du e ein av di eg kan snakka med absolut(vodka) alt om! GID!"

"Det går ikke ant å beskriva men fy fader eg komme te å savne deg altstå! Du sprer så mye glede rundt deg og e bare elsk! Siri, du er så god! This is africa! Love is on fire! I missu already!"

"Håpe du får gode venner i usa! Me har hatt mye gøy! Haha, huske du når du va sint på meg, så ropte du DU E SÅ JÆVLA TEIT!! så kjørte du hjem :("

Dere vet hvem dere er, og hadde det ikke vært for dere hadde hjemreisen blitt tusen ganger vanskeligere enn hva den kommer til å bli! ♥

3 kommentarer

Susanne

20.des.2010 kl.20:24

haha, guu så koselig :))

Guro

21.des.2010 kl.04:59

Like utdragaa! Ska si, va naa egentlig ganske mye fornuftig saa blei skreven i den bokaa og, faktisk! :o

Synne

24.des.2010 kl.14:21

haha.. herremin :p men huske faktisk ikke heilt ka eg skreiv :p

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits