I don?t know what my future holds or who will choose to love me. But I can tell you where I?m from.

Maria Mena - Home for Christmas

Min favorittsang for tiden. Den er så fin. Og nei - jeg vil ikke hjem til jul. Eller, jeg kommer til å savne alt som har med min norske jul å gjøre, men samtidig så gleder jeg meg mye til å oppleve en veldig annerledes jul. Julen 2011 kommer til å bli den beste noensinne da, for det er så mye jeg har glemt å sette pris på. Hihi.

For meg så er ikke selve graduation det gøyeste med å være senior, men alle tingene jeg får(kjøpe). Det er minner fra året mitt her borte, og det er veldig gøy. For noen dager siden fikk vi senior-genseren vår, den ble seende slik ut:


Baksiden. "På en skala fra 1-10 er vi 11". Siden 2011 er graduation-året vårt, for de som liker teskje :-) Finn navnet mitt!


Ser såvidt at det er mitt navn vet du. Men måtte skrive så litee, så det ble litt sånn.


Fremsiden!

I dag har vi hatt basketballkamp igjen, som vi vant! Ei jente ble hentet av ambulansen under kampen, fordi hun fikk først et slag i hodet og så et slag i magen, så hun spydde og skalv og fikk kramper eller noe i øynene. Huff. En annen gutt i en av klassene mine ble kjørt ned her en dag, av ei dame som var dopa på resept-medisiner. Han overlevde heldigvis, og var tilbake på skolen etter ei uke. Dramadrama.


Før kampen, vi synger alltid nasjonalsangen. Det er ikke en myte at Amerikanere er stolte av landet sitt!


Straffekast under kampen! Det er så gøy med basketball for stillingen kan endre seg så fort, på grunn av at du kan få opptil tre poeng per mål. Og ett minutt kan fort bli til fem, spørs hvor mye klokka blir stoppet. Og når skolen gjør det så bra i sporten er det jo ekstra gøy, hele skolen er gira!


Obligatorisk Megan-og-Siri-bilde daa.

Er ikke så mye som skjer for tiden, noe som dere sikkert merker på bloggingen.
Fikk printet ut papirene for California-turen i mars/april i dag forresten, håper på å få de inn i løpet av 2010. Er så mange papirer som skal fylles ut, ikke bare-bare! Disneyland, Hollywood, Beverly Hills, California Beach er noe av det vi skal gjøre på ei uke, gleder meg! Jeg skal reise med min kjære Isabel <3 Hvis det er noen andre som skal på samme tur med Travel Round America, let me know!

Hademmm, heiii.

2 kommentarer

Maria Ljung

15.des.2010 kl.19:11

lena savne deeeg :)

Kristine

16.des.2010 kl.03:48

Hei!

Går du idrett i Norge? Syns å huske jeg leste her at du gjorde det. Jeg bare lurer på hva du tar for å få aktivitetslære faget godkjent? Tar du gym der borte? For det de kaller gym her, er jo langt i fra gym sånn som vi har det! Jeg går også idrett skjønner du, og jeg begynner å bli ganske nervøs for å ikke få det godkjent! Jeg forventer ikke å få idretten godkjent, siden man må ha en viss tid ute i naturen også, så jeg vet ikke. Jeg bare lurer på hvordan du gjør det, tar du det her i USA eller tar du det som privatist når du kommer hjem?

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits