Salt Lake City med utvekslingsstudentene!

Owl City - To The Sky

Har vært så travelt den siste uka, så bloggingen har blitt litt nedprioritert. Har ikke vært så flink til å ta bilder heller, men føler meg som en turist hvis jeg tar frem kamera hele tiden, så ja. Det blir ikke så mye.

På onsdag var jeg og Megan på en Collegedans igjen. Etter den forrige dansen, hvor det var mange High School kids, ble folk litt sure på grunn av dette så vi var litt usikre på om vi skulle dra. For egentlig hadde vi ikke lov til å gå på denne, men Terry prata med noen folk som sa at vi gjerne måtte komme. Så vi dro hvertfall, og det var kjempemorsomt. Dansen het White-Out, alle skulle være kledd i hvitt osv. Og jeg vant et gavekort på iskrem!! Jee. Dansen var ferdig ved midnatt, så dagen etterpå var jeg skutt.

På torsdagen kom alle ambassadørene til Terry fra College på besøk, og vi hadde sånn "secret santa" greier. Det vil si at alle fikk en lapp med et navn på i forrige uke, så skulle vi kjøpe en gave til denne personen. Alle tok med gavene og la de under juletreet, som forresten er pynta og alt allerede, så spiste vi taco og så film osv før vi åpnet gavene. Det var en morsom kveld, de er morsomme å være rundt :)

På fredagen var planen å se film med Megan og Maya, men på vei hjem kom jeg på at jeg for rundt en måned siden sa ja til å snakke litt om julen i Norge på en sånn kirke-jule-fest-ting. Så når jeg kom hjem rakk jeg å skrive et par ord før vi kjørte til den greia. Der spiste vi middag og sang noen julesanger før jeg sa et par ord. Sa ikke mye, men det gikk helt greit.

På lørdag stod jeg opp tidlig for å reise til Salt Lake City med områderepresentanten og de to andre utvekslingsstudentene hun har ansvar for, som forresten reiser hjem om to uker og i slutten på januar. Terry og Kate ble også med. Først stoppet vi i Provo for å spise lunsj på en sånn restaurant. Servitøren vår var kledd ut som en pirat, snakka britisk og lata som om han var full, det var egentlig ganske underholdende. De hadde også en sånn arkade-greie der, det var morsomt.


Meg og Nadine(Tyskland).


Lucas(Brasil) og Nadine.

Etter dette reiste vi videre til Salt Lake City for å se en film om Joseph Smith Jr., grunnleggeren til mormonerne. Etter dette gikk vi til tempelet for å se på alle lysene de setter opp der til juletider.
Tempelet er som ei kirke, men det er bare mormonere som praktiserer religionen sin aktivt som får komme inn der. Så de gifter seg osv der, men på søndagene går de i ei vanlig kirke.


På vei til tempelet, den bygningen langt fremme der er Utah sitt hovedsenter.


Tempelet!


Forran tempelet.


Et fåtall av lysene som var rundt tempelet. Merk, et fåtall! Det er visstnok flere millioner av de. Og de begynte å sette de opp i oktober.


Brasil ble kald, så han fikk låne vottene mine. "Herregud hva er dette? Kult, jeg har ikke fingre lengre!" Han hadde aldri sett votter før!


Forran en annen bygning som hørte til tempelet. De har visst møter osv her.

Etter dette kjørte vi hjem, og når jeg kom hjem så kjørte Terry og Cherilyn meg rett til Megan. Jeg sov over der i natt, og vi hadde det kjempemorsomt som alltid! Vi sov helt til klokken ett, første gang på sikkert to måneder at jeg har sovet så lenge. Jeg våkner som regel i 11-tiden fordi da går de andre til kirka.
I kveld har vi vært på en sånn kirke-kor-konsert. Det var koselig, alle folka er så hyggelige.

Neste helg skal jeg på en basketballturnering, og helga etter det er det jul allerede! Vi går på skolen helt til 22. desember, men det er helt greit. Da går dagene fort i hvertfall.

Hejheej.

Én kommentar

Hannah Christine

13.des.2010 kl.22:36

Haha, vi går til 21. eller 22. vi og :p

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits