Dagen min i bilder og litt sånn

Flo Rida ft. Akon - Who Dat Girl

Har hatt med med kameraet mitt i dag, noe som resulterte i et par bilder. Slik har min dag vært:Startet med fint vær. Jeg som vanligvis er en frostpinn gikk i kun t-skjorte ute, og jeg frøs ikke. Fint å ha det sånn i desember!
Jeg og to venninner kjørte til lunsj. I Mustangen til ei venninne av meg. Pappa?
Så kjørte vi tilbake til skolen. Litt dårlig bilde, ser litt annerledes ut i virkeligheten. Skal prøve å få tatt noen andre bilder en dag.

Etter skolen kjørte jeg og Terry til der folk tar lappen osv. Jeg skulle prøve på teoriprøven, og jeg har kanskje lest 2 sider i boka til sammen. Så forventningene var ikke så store kan du si. Det er 50 spørsmål, og man kan ha 10 feil. Jeg besto med 8, og jeg ble kjempeletta. Nå er det verste unnagjort! Om 6 mnd fra i dag har jeg forhåpentligvis lappen! Nå skal jeg signere meg opp for lærekjøring med kjørelærer, gleder meg!
Etter det kjørte Terry meg til skolen hvor det var basketballkamp.
Meg og Megan holdt kontroll på statistikken som vanlig. Ganske avanserte greier egentlig. Men det er gøy!
gikk vi hjem til Megan. Det tar bare 10-15 minutt, men folk går aldri her, så det er ganske stort. Megan har ikke gått hjem fra skolen på kanskje to år, det sier sitt. Og det var kaaldt. Men vi overlevde!
Når vi kom hjem til henne så tok vi bilen hennes og kjørte litt rundt. Så kjørte vi til College og møtte folk der.
Og ja, mamma og pappa, se! Dette er en diplom for gode karakterer for første kvartal av skoleåret. Jeg kom på en æresliste på grunn av dette. Du må også ha perfekt oppførselskarakter for å komme på denne lista. Flink jente :)) Min GPA var på mellom 3.5 og 3.75. Hvis du har kun A'er(6'ere) er GPA'en din 4.0.

I engelsken fikk vi tilbake en test vi hadde i forrige uke; det var om setningsbyggelse og punktsetting og hvor det skal være stor bokstav og sånne grunnleggende ting. Jeg var en av tre i klassen(rundt 20 stk til sammen) som hadde alt rett, så jeg fikk en tyggispakke av Ms. Roberts i belønning. Flink jente x2! Hihi.

Er det mer sånne innlegg som dette dere vil ha, eller mer om USA generellt(skal få til et sånn innlegg snart, lover), eller mer om mine tanker rundt opplegget?

Blogges!

6 kommentarer

Mamma

08.des.2010 kl.08:53

Kjekt å lesa/sjå bilder frå kvardagen din :-) Du får bare håpa pappa forstår hintet med den fine gule :-))

Hannah Christine

08.des.2010 kl.15:51

Vet ikke om jeg har spørt om dette tidligere, men er du fornøyd med Aspect? angrer du på at du valgte de?

Marte

08.des.2010 kl.17:10

Blogg om alt sammen du takk :))

Elisabet

09.des.2010 kl.15:23

nice car!

moste

11.des.2010 kl.11:21

Eg syns du hinta fint t pappa.... ;) Hørres ut så du fremdeles har d fint, Siri :) Julå nærme seg, og d blir nok spennande å feira på amerikansk vis... Me tenke masse på deg, vett du :)

12.des.2010 kl.23:38

kjekt innlegg :D fortsett med sånne bilder!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits