Preference, Thanksgiving og Black Friday 2010

Sa jo at jeg skulle skrive et eget innlegg om dansen, så her kommer det. Dansen kalles for Pref, eller Preference. Vi har 4 danser i året og Prom, den største, er på våren en gang.
Vet ikke helt hva dere vil vite om denne kvelden, men forteller om det jeg kommer på! Spør hvis det er noe dere lurer på.

I Blame Coco - Playwright Fate

Her i USA er det jo sånn at man har date, eller følge, på dansene. Min date var sønnen til områderepresentanten min faktisk, det var Megan som foreslo at jeg kunne spørre han. For dette var en jente-spør-gutt-dans, det vil si at det er jenta som betaler alt også. Og det blir litt penger etter hvert, men det er gøy. Vi gikk som en gruppe, det var meg, Megan og Maya, og våre dater.


Meg og Megan på College på fredagen. Lol.

På fredagen, dagen før selve dansen, dro vi ut og spiste før vi kjørte til College, for det va noen aktiviteter der.
På lørdagen kjørte vi først til skolen for å ta bilder, det var en fotograf der. Har ikke fått bildene enda, men de kommer på bloggen når jeg har fått de. Etter dette kjørte vi til Megan og hadde en 3-retters middag der som foreldrene hennes lagte, så kjørte vi til dansen. Det var visst ikke så mye folk her som det pleide å være, men det var gøy. Hele gymsalen var dekorert og alt var stellt i stand.
Etter dansen kjørte vi til Megan igjen for å se en film. Vi endte opp med å se to filmer og jeg var ikke hjemme før halv 4 på natta den kvelden. Med tanke på at jeg må være inne til 12 til vanlig i helgene, så er dette ganske sent. Så jeg var helt kake på søndagen, er glad jeg slipper å stå opp kl 10 for å gå i kirka.


Meg og Megan med våre dates. Matching og sånn blomster-greier og alt det som hører til amerikansk date, hehe.

Jeg har langhelg pga Thanksgiving, en av høytidene her. I dag har vi spist kalkun og stuffing og alt det der amerikanske, så jeg kommer til å være mett til søndag. Gøy dag!
I morgen er det Black Friday, altså årets største shoppingdag. Eller shoppingnatt, det starter i dag ved midnatt. Folk har dødd før pga det er så mye folk, de blir sprunget over osv. Det tar visst helt av, og folk er crazy. Men med tanke på den amerikanske økonomien og at det blir gitt bort mobiltelefoner og iPads og mye annet, så er det ikke så rart. Jeg, Kate, Brianna og Cherilyn's søster skal oppover til Provo i morgen tidlig, for å få med oss restene av salget. Men jeg er blakk, så det blir ikke noe innkjøp på meg. Men er nok gøyere enn å sitte her hjemme uansett :)

Ciao!

PSPS: på onsdag når jeg kom hjem fra skolen så kom det plutselig ei mus springende frem under senga. Jeg skypa med bestevenninna mi i Norge og ble helt sjokka. Aldri sett ei levende mus før, så plutselig kommer den her! Jeg ringte Cherilyn og hun holdt på å le seg ihel. Så nå er det musefeller rundt omkring i huset, og jeg holder meg mest mulig rundt folk i tilfelle den kommer frem igjen. Kan ikke ha noen tragedier nå som det er rett før jul. Heehe.

5 kommentarer

Mamma

26.nov.2010 kl.11:33

Så flotte ungommar på bildet :-)

Kjekt å lesa nytt innlegg, glede meg til bildene som komme.

Det var bra du hadde telefonen lett tilgjengelig så du kunne ringa etter hjelp når du hadde museinvasjon :-))

Susanne

26.nov.2010 kl.14:38

åå, så fin du va Siri :)

Faste Anna

28.nov.2010 kl.11:55

Ser jo ut som om det skjer noe på skulen heile tida, kanskje noe å ta med deg hjem til skulen her ? Tenk å væra fjellets datter og ikke sett mus... Måtte heilt til Amerika for å få oppleve det. Alltid kjekt å lesa bloggen din Siri,fortsett med det. Ikke alle som er på fjesboka vett du. Ska helsa fra onkel Bjørn og Thea pluss Vetlen.

Monica R

28.nov.2010 kl.18:52

Så fine du va Siri! <3

Monica

28.nov.2010 kl.21:36

Virket veldig veldig hyggelig :D du var kjempe fin!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits