Skæbnen vil, hun skal derhen. Julen bli'r et eventyr.

Det er noe med denne sangen som får meg til å få en godfølelse inni meg, som fører til hjemlengsel.

Sangen er fra en dansk julekalender som jeg så for noen år siden.
Den får meg til å tenke på julaften; slappe av med Askepott på TV, pappa står på kjøkkenet og lager pinnekjøtt som får hele huset til å lukte kjempegodt, mamma stresser rundt med alt som må stresses med, pakkene er rundt juletreet og alt er bare herlig, det er den beste tiden i året. Det er de små øyeblikkene der jeg blir veldig bevisst på nå som jeg er her. Familietradisjoner er noe av det viktigste jeg har, og noe av det jeg setter mest pris på.
Jeg tror at julen i år kommer til å bli kjempebra, ikke misforstå meg. Men for meg er det beste med julen tradisjoner og familietid. Heldigvis har jeg mange år etter dette som jeg kan få tilbringe med familien min!

Men over til noe mer gøy! I dag fikk jeg klasseringen min, og jeg er kjempefornøyd. Jeg lurte en stund på om jeg ville bytte til sølv ring og mørkeblå sten, siden hvit og blå er skolefargene. Men jeg tror ikke jeg skal gjøre det allikevell, er fornøyd med den slik den er.Stenen er litt grønnere enn hva det ser ut her. Det står 2011 på den ene siden, som er året jeg graduater, altså er ferdig med High School. Og på andre siden står det Siri. På innsiden er det gravert inn SAW. Hva synes du?
Legg merke til neglene hihi, jeg var hos neglstudio på mandag for å få lagt akrylnegler. Det kosta meg 180 kroner, og det er negler som ikke faller av. Litt annerledes pris enn i Norge ja.

På torsdag/natt til fredag skal jeg på midnattspremiere på den nyeste Harry Potter-filmen, hvis vi får tak i billetter! Kommer til å være død på fredag. Menmen.Heej.

4 kommentarer

moste

18.nov.2010 kl.14:20

Ringen e kjempefin! Der har du jamen òg et flott minne frå detta året i USA :)

julå blir spesiell for deg i år, og d e godt å hørra at du e innstilt på å oppleva ei "annleis" jul :) Så du sjøl seie, d komme fleire juler itte detta, og då kan du feira julå samen med famelien her heima :) Goe klem frå moste

Guro

19.nov.2010 kl.23:51

Hei siri <3 Va knall fin ring! Likte veldi godt neglene! Hadde tenkt og legga sånne negler før eg reiste, men da e det lika greit og gjør det i Aust. E sikkert lika billig der! :) Må skypa ein dag igjen snart :))

Hannah Christine

21.nov.2010 kl.00:17

Syns ringen og neglene var kjempe fine :)

Faste Anna

21.nov.2010 kl.12:36

Hallo Siri.

Ringen var knallfine den, prøve å se for meg far din med pinnakjøttet...

Du har heilt rett i at det blir mange juler heima igjen etter detta året ja, er jo ikke kvert år du får væra med på jula der borte.Allerede neste jul e alt som "normalt" igjen og da komme du nok til å tenke tilbake til koss det var denna jula.Her inne er alt som før, holde oss godt vett du.Forresten SAW i ringen? har onkel Stein Arve hatt en finger med på den.. Glede oss til å se koss du har hatt det på balllet.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg nyter livet som utvekslingsstudent i USA skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits