Siri-Manager

16% av besøkende kommenterte på det forrige innlegget, wow.. Takk til dere som kommenterte uansett! Skal prøve å få blogget litt mer om det dere nevnte :)

Og ja, angående overskriften. Slik finner dere meg fra nå av:

Jeg er nemlig en av managerene til Carbon High School Girls Basketball Team! For en tittel. Her er historien:

Ei venninne sa at hun skulle prøve å komme med på basketballaget dette året. Og for å komme med må du delta på en try-out, altså på en måte audition. Og hun sa at jeg burde prøve!
Jeg sa først nei, for basketballaget til skolen er et av de tre beste lagene i hele Utah, så for meg som aldri har spilt skikkelig basketball før var dette i grunnen uaktuelt. Men what the hell, jeg prøvde! One word: LOL.

Skolen har to lag, et Junior Varsity Team og et Varsity Team. Begge lagene spiller kamper osv, men det er kun Varsity-laget som konkurrerer om å få komme til State Championship.
Alle seniorene som prøver ut er jenter som har spilt sammen i fire år, og de yngste har i det minste fire år på å forbedre seg til Varsity, hvis de ikke har spilt så mye før. Så for meg som går mitt siste år på skolen her og aldri har spilt skikkelig før, var det egentlig umulig å komme med. Og dette visste jeg på forhånd. Jeg prøvde mest ut fordi jeg vet at jeg hadde angret hvis jeg ikke hadde gjort det, for da hadde jeg jo aldri visst hvordan det var. Etter første dagen med try out såg jeg en plakat på skolen som sa dette: "It's better to try and fail, then to never try at all." Og ja, det var det jeg også tenkte :))

Men treneren sa at hun gjerne ville ha meg med på teamet som manager, dvs at jeg er med på all moroa (kamper og state championship osv), men slipper å springe/trene. Hihi, perfekt! Er litt usikker på hva manageren gjør da, men. Tror jobben min blir å holde kontroll på hvem som gjør hva under kamper, hvertfall. Får se, jeg gleder meg hvertfall.

Og ja - herregud. Jeg klarer ikke å gå, eller bare bevege meg uten at det gjør vondt. Tryoutsene var i går og i dag, og jeg har allerede verdens verste gangsperr. Overalt. Jeg trodde jeg hadde hatt vond gangsperr før, men dette tar kaka. Disse to treningene/tryoutsene er det hardeste jeg noengang har vært med på, tullerikke! Det var flere jenter som spydde begge dagene, og noen måtte gi seg pga pusteproblemer når vi sprang. Og jeg som trodde treningen på College hadde hjulpet litt i det minste! Haha. Nytt treningsopplegg herfra!

Dagens historie!

Heej :))

Én kommentar

Mamma

10.nov.2010 kl.21:30

Du er flink som tør å prøva på så mange forskjellige ting :-) Det blir spennande å sjå ka denne manageren kan få til.... Og lykke til med meir trening framover:-))

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Kategorier

Arkiv

hits