Emo SiriCause I still don't know how to act
Don't know what to say
But I still don't know where to start, still finding my way

And its gonna be hard yeah
The way I feel that I have to get real.

The Script - Long Gone and Moved On.

 

Det er vanskelig. Og ingen sa det var lett, jeg forventet dette.
Ikke spør meg om jeg vil hjem, for det vil jeg ikke.
Jeg savner å ha noen rundt meg som lever i samme verden som meg, og som bryr seg.
Noen som spør om hvordan jeg egentlig har det, noen som er interesserte.
Les: noen på min alder.
Amerikanere er åpne og lette å komme i kontakt med, ja,
men det betyr ikke at de er lette å bli godt kjent med
eller at du finner deg ei venninne du kan stole på med en gang.

 

Emo-Siri. Jeg har vært her i nesten tre måneder, og jeg har vel en dårlig dag. Eller en dårlig kveld. Kanskje en dårlig time. Det skifter hele tiden, i det ene øyeblikket elsker jeg det her, men i det andre øyeblikket kjenner jeg at det hadde vært herlig å slappet av hjemme i Sauda med mamma og pappa. Men missforstå meg ikke nå da, jeg vil ikke hjem, jeg elsker det her. Dette er bare 10 måneder, jeg skal klare dette. Jeg føler at jeg står med en fot i Norge og en fot i USA, og det er vanskelig. Jeg bor her, men hjertet og sjela mi er i Norge. Det er litt sånn, og det gjør alt så komplisert. Jeg skal hjem om 7 måneder, det er ikke lenge til! Dette skal være året i mitt liv, og dette er drømmen min. Jeg er kjempeheldig som får gjøre dette, og dager som dette er en del av det også. Det er dette som gjør meg sterkere.


Gode minner. ILU♥

Gleder meg til å se alle sammen hjemme igjen, men heldigvis er det noen erfaringer og opplevelser til enda. Heldigvis.

7 kommentarer

04.nov.2010 kl.08:17

d va fint skreve ;)

Monica

04.nov.2010 kl.08:59

Du er optimistisk - det er BRA ! :) Stå på. Selvfølgelig har man litt hjemmelengsel i blant, men dette her blir het helvetes bra år for deg :D:D OG jeg gleder meg til å følge deg fremover

Karoline

04.nov.2010 kl.11:36

AMEN :)

Tante Irene

04.nov.2010 kl.17:18

Hei Siri! Det er kjekt å følga deg på bloggen din, du er flink til å skrive og dele bilder med oss. Det er lov å bli lei innimellom, det blir me alle uansett kor me er. Du er ei positiv og tøff jente så du kjem nok i mål! ps. eg trudde eg hadde gitt kommentarer på fleire av bloggane ine, men du vet; data er ikkje te å spøka med så eg har sikkert gjort nåke feil

Lise-Marie

04.nov.2010 kl.21:42

AMEN * 2 du vet akkurat hva jeg føler! Det er deilig å vite at man ikke er alene om å føle det! Det er virkelig ikke lett :S Jeg er så glad for at jeg får denne sjansen, men det er virkelig ikke så lett som noen sier det er. Man får bekjente, og venner men man får ikke venner som i norge så lett.

Ann Charlott

08.nov.2010 kl.20:41

Hei. Jeg kjenner deg ikke, men fant bloggen gjennom noen andre utvekslingstundenter. Jeg skal være utvelkslingsstudent til neste år, og jeg lurer på hvordan du takler hjemlengselen? Og den følelsen du beskriver i dette innlegget. Jeg er livredd for å ha den der følelsen hele tiden, selvom det ikke er noe annet i verden jeg vil mer enn et utvekslingsår i USA. Det hadde vært fint om du svarte :)

moste

09.nov.2010 kl.22:46

Godt å hørra at du tenke på mamma og pappa òg av og t ;) Ja, detta e et år du bare må nyta nå når du føst e der! Du komme styrka ut av detta året, og du har mange minne med deg viare, Siri! :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits