Salt Lake City

Lenge siden sist blogginnlegg, men det frister aldri å blogge lengre. Så this is for you, mine trofaste lesere!!

Siden sist har jeg og noen venner vært på roadtrip til Provo og Salt Lake City, vi tok fri fra skolen sist fredag for å se skolelaget spille State Volleyball Championship.

Kampene var på et college i Provo. Etter denne kampen kjørte vi til et av kjøpesentrene for å bruke opp litt tid, for det var en del timer imellom kampene. Der endte vi opp med å spise lunsj og se Jackass 3D. Hva kan man si? Jackass er Jackass :))


Meg og Regan med 3D-brillene!


Man må jo la småungene(Megan) kose seg litt også :))Så kjørte vi tilbake til colleget for å se den siste kampen til laget vårt. De tapte den første og vant den siste, resten av kampene spilte de på lørdagen så jeg vet ikke hvordan det gikk.

Etter det kjørte vi videre til Salt Lake City for å spise middag og dra til et spøkelseshus, Travel Channel har omtalt dette spøkelseshuset som et av USA's skumleste! Jeg var kjempenervøs på forhånd, men etter en litt pinglete tur i et spøkelseshus i England for noen år siden hadde jeg bestemt meg for å fullføre! Og jeg kom meg helt gjennom. Det skumleste var når vi stod i køen for å komme inn, det gikk sånne folk rundt for å skremme oss. Det klarte de ganske braa.Alle sammen etter vi hadde vært i spøkelseshuset. Jeremy, meg, Megan, Regan, og Collin.

Fra lørdag til i dag(tirsdag) har jeg vært i Park City med familien + to venner av de, herlig og ha en liten ferie fra skolen. 1/4 av skoleåret er ferdig allerede! Skal skrive et eget innlegg om det en annen dag.

Snakkesss.

7 kommentarer

Vanny

03.nov.2010 kl.00:37

likte bildene :D :D

moste

03.nov.2010 kl.07:53

Kjekt å sjå bilder, Siri! Eg forstår godt at tida går fort der borte, du opplever jo så masse nytt! :)

Thomas O

03.nov.2010 kl.10:07

Hei! Kjekkt å lesa koss du har d! forsett å blogga! :)

Tante Siv Hege

03.nov.2010 kl.15:30

Koselig med nytt fra deg. Glømme ALDRI turen i York Dungen. HAHAHA. det va nok litt av et syn. Her er det regn regn regn og mere regn, men ved godt mot enda. KOSA DEG VIDERE SIRI.

Susanne

03.nov.2010 kl.15:44

Ser ut så du og koste deg i den lekebilen, Siri!!

Kjekt med nytt innlegg, e inne å sjekke kvar dag vettu :))

Faste

03.nov.2010 kl.18:22

Hallo Siri du må jammen ikke slutta å Blogga . Ikke alle som er på fjesboka vett du, er innom kver dag for å se om det er noe nytt fra deg. Ser ut som om det skjer mer hos deg enn her inne ja, lure litt på har du lagt komle til de nå elle? Må hjelpa Thea litt hu bake kake, flinke hu :)

Monica

04.nov.2010 kl.08:58

Det virker så koselig ! :)

Du trenger ikke skrive så mye hver gang du blogger, hvis du er lei :D Da kan du bare legge ut litt bilder. Men det forventes ingenting av deg, fordi du er der, og du har det gøy :) Og da skal du ikke tilfredsstille våre "behov" :D haha. så lenge du har det bra, så <3

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits