Live your life with arms wide open. Today is where your book begins. The rest is still unwritten!

Hørte denne sangen på "dancing with the stars" i går, syns den har så fin tekst:

I dag var jeg på skolen til klokken 3 som vanlig, så kjørte Terry meg hjem for å spise og skifte klær, så kjørte vi inn til skolen igjen. Der hadde vi en sånn bankett med fotballaget, det var kjempekoselig. Vi hadde en bbq (grillmat), og delte ut litt ting.


Litt dårlig bilde men.
Vi seniorene fikk litt ting da veet du: Fleecepledd med navnet vårt og 2010 på, godteri, et sånn kort med hilsener fra de fleste på laget, og en sånn treplate:


Den skal opp på veggen ja :-)

På den banketten var jeg bare halvannen time, fordi jeg er nemlig blitt medlem i en av klubbene på skolen: FBLA - Future business leaders of America. Der har du meg ja! Jeg ble fortalt at det var en av de gøyeste klubbene på skolen, og jeg tenkte at det kunne være morsomt å være med på noe. Men uansett, i kveld var det et sånn møte/seremoni, hvor ei dame prata litt om sin business og de forskjellige lederne ble presentert. Det var derfor jeg gikk med kjole på bildet ja, hvis noen lurte på det. Vi måtte nemlig kle oss litt pent for dette møtet.

Når vi var ferdig med det, kjørte jeg og noen andre til skolen for å få med oss slutten på volleyballkampen, før vi kjørte til en sånn iskrembutikk-greie. Så kjørte vi hjem :-)

Og ja, til mine kjære medutvekslingsstudenter, jeg har oppdaget den amerikanske versjonen av cheez doodles! Lol.

Versegod!! Cherilyn kom hjem med den i går, hun sa hun måtte vise oss noe fantastisk godt. Tror jeg tømte denne posen. Hehehe.

Cya!

8 kommentarer

Mamma

20.okt.2010 kl.10:02

endelig ostepop :-)) flotte bilder, blir jo behandla som kongelige dåkken som er senior. Og future business ja, det slo meg så typisk deg det må vera....? :-))

Monica

20.okt.2010 kl.20:57

Fint bilde! Virker så koselig å være utvekslingsstudent. Er så mye og stort hele tiden liksom :D Ballonger, farger osv . haha :) Like to read about your life! (håper det var riktig engelsk)

Helle

21.okt.2010 kl.04:32

LIKER <3

Faste Anna

21.okt.2010 kl.10:46

Hallo Siri , ser at du har det som plomma i egget . Leste forrige innlegg at du hadde vært i spøkelseshus og faktisk fullført. Var ikke lenge du var inne forrige gang du prøvde det.. Heilt utrulig alt du får væra med på der borte. Alltid kjekt å se om det er noe nytt fra deg .
Fine bilder :)

Kosli me kommentar til bake :)

Kaja

27.okt.2010 kl.14:12

Du har en veldig fin blogg!! men nå er det lenge siden siste innlegg!! (a)

kos deg videre i usa! gleder meg til det er min tur! :D

Elise

28.okt.2010 kl.11:38

begynner å bli lenge siden siste innlegg!

Moste

29.okt.2010 kl.17:35

Du opplever utruleg masse der borte, Siri! Eg er innom bloggen med jamne mellomrom, og eg synest alltid det er like kjekt å lesa korleis du har det :) klem frå moste

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits