Litt Halloween på forskudd

Først, en fin sang med fin musikkvideo:

 

Jeg har ikke blogget på en stund, men det er kjedelig å blogge (og sikkert lese) bildeløse innlegg hvor jeg forteller om alt det kjedelige jeg gjør hver dag. Ikke at det er kjedelig å gjøre det, men det er sikkert ikke noe interessant å lese om. Og de USA vs Norge-innleggene kommer, jeg må bare få samlet litt tanker rundt alt først.


Jeg fikk noen spørsmål for noen dager siden:

Har hørt at folk der driter i hva de går med, og sånt er dette sant? Noen bryr seg ikke om hvordan de går kledd, men de fleste bryr seg selvfølgelig litt. Det er som i Norge. Klesstilen er litt annerledes, derimot. Stilen her er veldig enkel, og slengbuksa er fremdeles inn. Hvis jeg går med smykker, armbånd og ringer en dag er det litt mer pynta enn hva folk går med til vanlig her. Og flipflops, herregud, alle går med flipflops, fremdeles! De fleste jentene bruker lengre tid på håret sitt om morgenen enn hva de bruker på klærne. Så det er som det er overalt; det varierer fra person til person.

Også har jeg hørt at guttene er veldig stygge, de ser ut som om at de er to år yngre! er dette sant? Jeg synes de fleste guttene her ser mye eldre ut enn hva de egentlig er, så jeg ville heller sagt to år eldre. Men dette varierer selvfølgelig også. Og det er urettferdig og si at alle guttene her er veldig stygge, for det er ikke sant. Men min ærlige mening: de første dagene synes jeg ingen her var spesiellt pene, kanskje dette hadde noe med at jeg hadde kjæreste på det tidspunktet så jeg brydde meg ikke, jeg vet ikke. Men når du blir kjennt med folk her så er de fleste kjekke og morsomme, så da blir det vanskelig å bedømme om de er pene eller ikke. Men det er sånn som i Norge dette også, det varierer veldig.

Jeg vurderer å dra til usa neste år, men er da usikker på afs eller aspect, kan du skrive hvorfor du valgte aspect og hva du er fornøyd / ikke fornøyd med med denne organisasjonen? Så bra, ikke bare vurder det, gjør det! Hvis du ikke gjør det er det noe du kommer til å angre på resten av livet. Jeg søkte med AFS først, men pga finanskrisen var det ikke mange vertsfamilier som tok i mot student, så jeg fikk beskjed om at programmet var fullt. Så jeg valgte å søke med Aspect, og har aldri angret! Opplegget er kjempebra, og jeg har alltid følt at jeg har vært i trygge hender. Det er viktig at du føler at du kan stole på organisasjonen din, og det følte jeg fra dag en. Kontaktene til Aspect som sitter på kontoret i Oslo er kjempegreie folk, og jeg tror virkelig at de kun er ute etter studentenes beste. Jeg kan ikke tenke på noe jeg ikke er fornøyd med hos Aspect, men jeg tror jeg har vært heldig også da. Speak deler forøvrig kontor med Aspect, så jeg kan si at denne organisasjonen er til å stole på også. Men jeg tror det handler litt om det å være heldig og egne holdninger til alt, for det finnes mange bra organisasjoner der ute. Alle kan være heldige eller uheldige.

Håper dette var greie svar på spørsmålene, hvis noen har andre spørsmål så er det bare til å spørre :-) Lurte litt på om jeg skulle ha spørsmålsrunde, men tenkte at det var bedre at dere bare spør hvis det er noe dere lurer på, istedet for at jeg skal ha en såkalt spørsmålsrunde hvor det kommer inn 5 spørsmål.

Så, hva har jeg gjort siden sist? Egentlig ikke så veldig mye, i forrige uke trente jeg litt på college for første gang. Tror jeg har pådratt meg benhinnebetennelse da, for det er så grusomt vondt i den ene foten når jeg løper og etterpå. Hvis det ikke blir bedre i løpet av uka tar jeg meg en tur til legen tenker jeg. Og der hadde de vekt vet du, lagt på meg 0kg siden jeg kom og er kjempefornøyd/overrasket!!
På fredag hadde vi "fall break", altså den amerikanske versjonen av høstferie. En dag. Ja. Jeg ble med JinahLee og kjæresten hennes, vi lagte god mat og spiste før vi kjørte til bowlinghallen på kvelden. Meg og 6 Sør-Koreanere, det var morsomt. Jeg fikk strike to ganger på rad!! Wee.


JinahLee og meg på bowling!

På lørdagen reiste jeg og to venninner opp til Provo, en storby 1,5 timer unna. Vi skulle kjøpe inn kjoler til den dansen som er i November, men jeg kom hjem med alt annet enn kjole, selvfølgelig. Men litt fornying av klesskapet er aldri feil det heller. Så jeg skal heller bare bruke den kjolen jeg brukte når jeg var i brullyp i sommer. Like greit :-) Det var hvertfall en kjempekjekk dag, med kjempekjekke jenter!

Mandagen er som kjent familiekveld, og i dag hadde Kate vært og kjøpt inn gresskar som vi skjærte ut! Halloween nærmer seg jo, og siden vi ikke skal tilbringe den helgen hjemme så gjorde vi det like godt nå. Er så gøy at jeg får oppleve Halloween på ordentlig vis!


Full konsentrasjon. Vertsmor Cherilyn, meg og Kate.


Starten på mesterverket!


Siri og mr. gresskar!


Kate, meg og Cherilyn. Slik ser inngangstrappa vår ut nå, nå tør ingen å komme på besøk hehehe.


Mr gresskar og refleksjonen i veggen bak. Jeg skjærte ut noe på baksiden ogsåå.


Vertsfar Terry og Kate :)


Inngangspartiet! Det er så fint her, jeg skal ha rosa hus når jeg får mitt eget hus :))

På lørdag var det 25 grader ute igjen, og sommervær. Nå ligger det på rundt 15 grader midt på dagen, så jeg skal ikke klage. Spurte Terry om de ikke bytta til vinterdekk når det kom snø, og nei, det gjør de ikke. Tenkte først at jeg kom til å måtte takke for meg i vinter, skummelt nok å kjøre rundt med 16åringer på motorveiene nå liksom. Men det var visst ikke så mye snø på veiene her, så jeg skal nok overleve!!

Det var litt om de siste dagene mine, skal prøve å få tatt litt mer bilder fremmover. Og dere som sier at jeg må blogge mer; jeg skal blogge mer når dere starter å kommentere! Det er ikke så motiverende å blogge når jeg føler at jeg er den eneste som gidder å lese det.

Hejhejj!

12 kommentarer

Alex

19.okt.2010 kl.07:04

hoho, vi hadde 2 dager høstferie vi! ;D

Mamma

19.okt.2010 kl.07:37

alltid kjekt å lesa blogginnlegga dine, husk at mange lese uten å kommentera :-) det som er kvardagslige ting for deg er nye og spennande ting for oss, ikkje gløm det :-))

ser du var djupt konsentrert i arbeidet ja, men så blei nå resultatet flott óg!

Synne

19.okt.2010 kl.08:46

så kuuult! halloween virke dritkult øve der :p du e så brun og fine :*

Kristin

19.okt.2010 kl.08:49

Flink du e Siri!!`:P

D virke så kult me Halloween der borte, kjekt at du får oppleva så masse nytt å spennanes!

D e kanon gøy å lesa bloggen din så bare skriv mer du ;D^^

Marte

19.okt.2010 kl.09:22

Hei :) det er alltid kjekt å lese, skal (kanksje) te usa te neste år eg og :D

Monica

19.okt.2010 kl.12:16

virker som du har det så bra, og veldig veldig gøy å lese og se bilder ! Digger det :D Gresskaret ditt var jo skikkelig søtt da.

Moste

19.okt.2010 kl.15:02

Eg er enig med mamma i at me er mange som les innlegga din utan å kommentera, men det bør me nok - for at du skal få respons - bli flinkare til! :) Eg har stor glede av å lesa bloggen, og det er flott at du har det så bra der borte! Du opplever så mykje nytt, og du er flink til å dela opplevingane med oss andre gjennom bloggen! God klem frå moste :)

Hildegun

19.okt.2010 kl.22:02

Aldri feil med nye blogginnlegg! Det er kjempekjekt å følla med på bloggen din, og jaa de fleeste er innpå oftast når du har lakt ut innlegg, bare ikke flinke med å kommentera. Ikke at eg har vore så flink heller, hehehe..

Koss går det med engelsken? Begynt å drømma på engelsk eller ? :)))

Camilla

19.okt.2010 kl.23:44

Kjempe gøy å lese bloggen din, fast leser :)) skal til USA neste år :), noe du vil anbefale at jeg burde forbedre meg på eller forbedre meg til? Beundre nesten er et år til jeg reiser, men går nok fort :))

Julia

20.okt.2010 kl.02:37

E kjempe kjekt å lesa, Siri! :) Ser så kjekt ut der borte!

Tante Siv Hege

22.okt.2010 kl.13:21

Hei hei Siri. Kjempe kjekt å lesa bloggen din. Er nok ikke så flink til å kommentere men prøver meg litt. Ser ut som du har det kjempe kjekt og kose deg. Mange flotte bilder Siri. Har fyrt i ovnen og ska te med helge vask, men er ikke så veldi gira he he. Kosa deg videre Siri så "snakkes" me. Ska hilse så masse fra onkel og<3

Tonje

07.nov.2010 kl.12:11

hei, hvor mye betalte du ca. for turen utnom lommepenger? har sykt lyst til å dra jeg og! :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits