Life ain't always easy and everyday we're survivors


Jay Sean ft. Nicki Minaj - 2012

Jeg var i England for noen år siden, og da var vi i et sånn spøkelseshus. Jeg løp ut med en gang, og har angret siden. I dag gikk jeg gjennom et helt spøkelseshus for første gang, hurra! Det var meg og 5 andre venner, kjørte sikkert et kvarter for å komme der. Rart at det finnes slike steder så nært; det var oppe i et sånn område hvor staten ikke eier, så vi måtte signere på noen papirer for å komme inn, om at hvis det skjedde oss noe der oppe så var ingen ansvarlige. Det bor mange sånne folk som ser ut som Amish-folk der, de har mange koner og 30 barn. Vi løp omtrent gjennom huset, pulsen min var sikkert på 2674 når vi endelig kom ut. Men det var morsomt!


Megan, Regan og Siri i bilen, satt 6 stk sammentrykt der lol :)))

Etter dette kjørte vi til Megan for å se film, alt i alt en kjempekveld!

Halloween er jo bare 3 uker unna, og butikkene er allerede fylt opp med halloweenstæsj, og husene er pynta. Tror det er derfor dette spøkelseshusetgreiene pågår også. Gleder meg til å få oppleve ordentlig amerikansk halloween! Butikken hvor Cherilyn jobber kjøper inn godteri for 3000 kroner for ungene som går "trick or treat". En sånn stor norsk sjokoladeplate hadde sikkert kostet 10 kroner her, så du kan tenke deg hvor mye godteri du får for så mye penger. Det er en månedslønn for voksne folk her! Sykt.


Litt av Walmart sin halloweenseksjon.

Og ja, apropos Walmart, jeg kjøpte dette her en dag:

Det kosta meg ca 600 kroner. I Norge hadde det kostet 1500-2000 kroner ca. Helt sykt at det er så stor forskjell.

Nå som jeg ikke har fotballtrening lengre, så kommer jeg sikkert til å gå ned til College de dagene jeg ikke skal være med folk siden Cherilyn ikke er ferdig på jobb før i 5-6 tiden og skolen min er ferdig klokken 3. Det er 5 min å gå, så det er bare herlig. Kommer enten til å trene på treningssenteret der eller sitte å gjøre lekser, så det er bare greit. På fredag hadde ambassadørene til Terry sånn aktivitetsdag for studenter som vurderer å starte på skolen, så jeg ble med på litt av aktivitetene der. Vi spilte for eksempel kanonball og noen andre sånne spill. Det var kjempegøy, de folka er kjempekjekke :)


Måtte vise de litt norske skills da vet du. Men det gikk ikke så bra når jeg var den eneste igjen på mitt lag. Lol.

Og mamma: I dag har jeg vaska og rydda på rommet og badet mitt, siden du lurte på det. Holdt på hele formiddagen, i tillegg til at jeg vasket sikkert 5 maskiner med klær/sengetøy. Så flink :)) Har aldri hatt et så rotete rom før, men Cherilyn sa at mitt rom var bedre enn hva Kate's eller Jenah's rom noengang har vært, så tror ikke du skal bekymre deg for at jeg er for rotete!

Ciaoo :)

6 kommentarer

Mamma

10.okt.2010 kl.16:12

Flinke jenta, nå kan eg slappa av for vaskinga, bra du ennå høre på mamma :-)) og ellers ser eg du har det lika kjekt, drømmen din går i oppfyllelse for tida :-)

10.okt.2010 kl.17:46

Det høres ut som om du har det kjempe kjekt i USA, Siri!

Men lurte på om du kunne ha lagt en liste over alle navnene? Går litt i surr for meg her. Feks er Cherilyn vertsmoren din?

Monica

10.okt.2010 kl.22:16

Oi, shit. Skrive under og greier :o

Høres ut som du koser deg veldig, og jeg blir så glad på dine vegne :D Gleder meg virkelig til å følge med på bloggen din videre!!

Guro

11.okt.2010 kl.18:36

fin du va på bildet siri :)

Elise

16.okt.2010 kl.20:57

hei ! liker bloggen din :)

venter fremdeles på det usa vs norge innlegget du tenkte å sende ! :)

også lurer jeg på, har hørt at folk der driter i hva de går med, og sånt er dette sant?

også har jeg hørt at guttene er veldig stygge, de ser ut som om at de er to år yngre ! er dette sant?

jeg vurderer å dra til usa neste år, men er da usikker på afs eller aspect, kan du skrive hvorfor du valgte aspect og hva du er fornøyd / ikke fornøyd med med denne organisasjonen? :)

Sara

18.okt.2010 kl.15:49

Du må blogga, ingen ting å gjør på datan uten å lesa bloggen din ;) så blogg!

Så fin du va på bilde:D

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits