Don't be fancy, just get dancey. Why so serious?

Heiiii bloggeeeen.


Fra dansen på lørdag! Håret mitt er fremdeles rosa.........

I morgen har vi siste fotballkamp, så er sesongen over. Ingen mer trening, helt slutt. Rart å tenke på, føler jeg kom til Price i går. I dag ble fotballtreningen avlyst fordi det tordna & lynte, og det regna veldig mye, før på dagen hagla det veldig mye. Jeg ble kjørt til jobben til Cherilyn etter skolen, satt der ca 15 minutt før jeg ble oppringt av sheriffen i byn som fortalte at det var tornadovarsel og det ble meldt hagl store som golfballer. Så innen 40 minutt burde alle befinne seg innendørs, og forbli inne til klokken seks på kvelden. Vi stengte butikken og kjørte til skolen................

Der var det elevsamtaler, vi gikk rundt til lærerne for å høre hvordan det har gått så langt, 1/4 av skoleåret er unnagjort! Alle sa at jeg var en glede å ha i klassen og at det ikke var noen problemer :))) Cherilyn sa at jeg burde fortelle dere, mamma og pappa, hvilken flink datter dere har!! Har B i fire fag og A i fire, så jeg er fornøyd med det. Cherilyn sa at det var kjempebra og hun ringte Terry for å fortelle nyhetene, og han sa at hun skulle gratulere meg og gi meg en klem på vegne av han. Jeg trodde det var helt OK karakterer, men det var tydeligvis ganske bra.
Jeg ga et papir til engelsklæreren min i dag, men jeg hadde glemt å skrive navnet mitt på papirer så jeg spurte om jeg kunne låne en penn. Men det var visst ikke så nøye, for hun kjennte igjen håndskriften min. Den var visst veldig norsk, hun bodde 1 eller 2 år i Norge så hun la visst merke til det. Skriften min er veldig "rund" og annerledes, det var litt morsomt. Aldri tenkt på deet.

Og ja; Cherilyn fortalte meg i dag at hun hadde prata med Terry og hun sa at hvis jeg ville bo her lengre enn planlagt, eller dra hjem og fullføre VGS for å så komme tilbake for å gå på College, så var jeg hjertelig velkommen! Hun sa at jeg var en glede å ha i huset og at de nøt å ha meg her. Vet ikke hva jeg skal svare når de sier sånn, jeg er så glad i vertsfamilien min!

En historie jeg hørte en dag som jeg tenkte jeg skulle dele med dere:
Olga er nyinnflytta i byn, og hun har såvidt blitt kjennt med Petra. Petra fortalte Olga om en skoledans som kommer opp, og spurte om ikke Olga ville være med i samme "gruppe" som henne. Olga sa at hun ikke var sikker på om hun skulle dra på denne dansen, for hun visste ikke hvem hun skulle spørre som date. Dette er en jente-spør-gutt-dans, ser dere. Petra sa at hun kunne hjelpe Olga med å finne en date, så Olga sa at dette var greit. Olga ville jo egentlig dra på denne dansen.
Så Petra sendte en tekst til en gutt hun kjenner: "Jeg kjenner ei jente som er nyinnflytta i byn, og hun mangler date til denne dansen, hva synes du om å dra med henne, selv om du går på College?"
Det Petra ikke visste, var at denne gutten og Olga kjenner hverandre, så denne gutten forstod at det var snakk om Olga siden hun er en av de få nyinnflytta i byn. Han sa at det hørtes kjempemorsomt ut og sa at han var med, og dagen etter spredde han ordet om at han skulle bli bedt til denne dansen av Olga, og at han allerede hadde begynt å planlegge hvordan han skulle si ja. Det er visst normalt å svare på en spesiell måte der. Han sa visst ikke så mye om det, utenom at Olga burde rydde rommet fordi han skulle snike seg inn en dag og dekorere med noe greier.
Etter som jeg hører, er Olga kjempeflau fordi hun har visst aldri gått på en sånn dans før, med date og greier. De gjorde det visst ikke slik på den skolen hun gikk på før. Men hun synes det er morsomt, så det går visst greit. Hehehehehehe.

Here you go:


Pink - Raise Your Glass


DJ Khaled - All I Do Is Win ft. Ludachris, Rick Ross, Snoop Dogg & T-Pain


The Ready Set - Love Like Woe


Every Avenue - Tell Me I'm A Wreck


Mohombi - Bumpy Ride


Kevin Rudolf - You Make The Rain Fall


Runner Runner - So Obvious


Theory Of A Deadman - Not Meant To Be

 

Random innlegg, og lite bilder soriii. Men litt om de siste dagene hvertfall!

Cya!

7 kommentarer

Julia

07.okt.2010 kl.10:01

Likte overskriftååå :DD

Synne

07.okt.2010 kl.10:16

kem ska du på dans md da?? e d noen seksi 17åringar i usa? haha :) 17åringene på film e litt kjekkare elle?? md tanke på chad michael murray eller koss fader d skrives, i cinderella story filmen vettøøø :p

isabel

07.okt.2010 kl.22:34

LOL den siste delen!!! hahah BRA.

caroline :)

08.okt.2010 kl.00:45

Hørets ut som du har det gøy :D elsker de sangene :)

11.okt.2010 kl.16:54

nåå sjønnte eg d. historien va deg liksom :P Stili :P

savne du meg ?? jah...

kose du deg?? ser drit gøy ut..:P om du ikke ska hjem før skolen e slutt liksom?

lenge si eg har prata me deg egentli :P:P

snakkes :D

11.okt.2010 kl.16:56

Hilsen Henning Guggedal :P

Guro

11.okt.2010 kl.18:39

Henning da! Skjønte ikke historien eg heller, haha.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits