Javellkjell

Charlotte har lagt ny header til meg igjen, hva tycks? Synes det var på tide med en forandring nå, jeg ble fornøyd!


Pitbull - Hey Baby

Åshild og meg skal gjøre en byttehandel; jeg skal kjøpe noe for henne her i USA, så skal hun sende meg en goodiebag med ting fra Norge. Så til dere andre utvekslingsstudenter, eller bare alle generelt; hva vil jeg ha nå når jeg har sjangsen? Kommer ikke på noe annet enn de tingene jeg skrev om i det innlegget om chips og sjokolade osv. Gi meg tips!


Fra flyplassen i New Jersey.

Når jeg ser bilder fra flyplassen kjenner jeg at jeg blir helt nervøs, og får vondt i magen. Det var helt grusomt egentlig, jeg gråt når jeg skulle si hade til noen av de jeg ble best kjent med i New York. Det er ganske rart med tanke på at vi bare hadde fire dager sammen. Men vi skulle gå fra å være 20 stk i samme situasjon sammen, til å være helt på egenhånd, den eneste i vår situasjon. Det var ganske tungt, og det var en vanskelig dag. Heldigvis fikk jeg fly med Caroline(midten på bildet) og Erlend, som begge bor mindre enn 3 timer borte fra meg.
Dagen etter at jeg kom frem til familien min var jeg heldigvis kjempeklar for å starte på det nye og største kapittelet i livet mitt hittil, og jeg har stortrivdes siden!

 

Hvis du er en av de som lurer på om du vil være utvekslingsstudent i fremtiden, uansett om det er i Sør-Afrika, Thailand, Argentina eller Tyskland, GJØR DET! Det er en sjangs du bare har en gang i livet, og du får så mye ut av det. Du opplever garantert mer enn det du går glipp av i hjembyen din, og 10 mnd er ikke lenge i forhold til et helt liv! Det er klart; du kan studere i utlandet når du blir eldre, men det blir ikke det samme som å gå på en grunnskole og bo hos en vertsfamilie. Å vite at jeg er en av de som får en av de store drømmene mine i oppfyllelse er kjempeherlig, og jeg er kjempetakknemlig for at jeg får gjøre dette!

-Happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true.

 

Hadem!

Én kommentar

Maria Ljung

30.sep.2010 kl.12:48

du e kjempeinspirerende sayraay! be proud :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits