Hejhejhalå

Lite blogging i det siste, BEKLAGER DET, men dagene er ikke så interessante egentlig.

Kos dere:

(Longo & Wainwright ft. Craig Smart - One Life Stand)

Nevnte jeg forresten at vi ble stoppa av politi på vei hjem fra canyon'en sist fredag? Vi kjørte visst litt for fort, og han som kjørte var kjempenervøs - jeg synes i grunn det var morsomt. Men det var forloveden til mora til han som kjørte, så han fikk bare husarrest i ei uke. Lol. Jeg er også sjokka over hvor mange som røyker hasj her. Når vi var på fotballkampen kunne de jeg var med peke ut flere som var "høye".


Jeg bestilte litt klær på tirsdag, og jeg fikk de i dag. 3 dager, imponert!! Jeg betalte 1100kr ca for dette, inkludert frakt og levering og alt. Imponertx2!

Skolen går bedre og bedre, eller; jeg klarer å henge mer og mer med, og det at alt foregår på engelsk er ikke så frustrerende lengre. Har også hatt noen tester, og det går helt greit. Multiple-choice ftw! Jeg har vært flink og gjort lekser samme dag eller dagen etter jeg har fått de denne uka, så jeg har nesten ingenting i helga. Herlig!

I går spillte vi fotballkamp mot det beste laget i serien igjen, og vi skårte vårt første mål!! Herregud. Trodde ikke at et fåtall jenter kunne lage så mye lyd. Amerikanere.. Men det var gøy.

De fleste på skolen vet at jeg er en utvekslingsstudent nå, og spørsmål som dette er ikke sjeldne:
So, do you like it in Norwegia?
Does everyone in Norway speak English like you, or do you know how to speak another language?
Is it like snow there in the summer?
Norway is in Asia, right?

Vi tok også bilde for noen uker siden eller noe, det var slik; sit down there please, smile one-two-three, done thanks you can go :)))))))) fort og gale med andre ord..... Fikk det i dag, det ble slik:Ja. Og vi måtte sitte sånn. Bollefjes. Hvis noen lurte på hvor den superkule toppen min er fra, så er det kappa vi skal ha på oss når vi skal graduate. Bildene skal i årboka, gleder meg til jeg får den. Der står det om alle klubbene og sportene og det er mye bilder, gøy med sånne minner.

I morgen skal jeg, Terry, Brianna og Ben ut å kjøre firhjuling igjen. Fikk ikke helt med meg hva løypa het, men det var noe med Devil. Wish me luck..............

Føler meg som verdens verste blogger for jeg er så dårlig på å huske å ta bilder av alt. Tenkte jeg skulle fikse et innlegg om USA vs Norge snart, så stay tuned!

Cya :)

8 kommentarer

Hannah Christine

25.sep.2010 kl.11:58

Bilde ditt ble jo kjempe fint :-) Haha, hasj i Utah? Hadde jeg aldri trodd :p

Julia

25.sep.2010 kl.16:53

fint bilde, SIRI!! xooo

Silje

25.sep.2010 kl.17:25

Å du e nydelig <3

Cannabis

25.sep.2010 kl.17:29

Like vanlig og røyke cannabis i Norge også, er bare at i statene er de mer liberale for akkurat det temaet med tanke på at det er legalisert og kommer til og bli legalisert i flere av statene i tiden framover. Samtidig viss du tenker at Vancouver i Canada, som ligger rett over grensen til Amerika har gjort det samme med stor suksess, de blir påvirket av slike ting og tenker at det er jo helt normalt andre plasser, så hvorfor ikke her også?!

Cannabis er rett og slett harmløst viss du tenker på fysiske skader, og ligger en plass mellom alkohol og kaffe på rangering av rusmidler. Flere og flere innser dette og velger derfor å ta seg et trekk fra pipa eller fyre en spliff på ettermiddagen fordi konsekvensene er så små viss du bare gjør det kontrollert og med måte. Samtidig så er det fortsatt et farlig rusmiddel, men da stort sett bare ved misbruk i det lengre løp. Du kan ikke bli fysisk avhengig av cannabis, men du kan havne inn i en dårlig sirkel som gjør at hjernen din, har lyst på hele tiden på grunn av den flotte rusen du får av og innta det. Det er rett og slett mange som syns det er bedre en "virkeligheten" i hermetegn.

Jeg pleier og si det at" cannabis er så ufarlig at det er farlig."

Hold deg unna, alltid det beste! ;D

På sunt vis

26.sep.2010 kl.00:01

Fint bilde ditt var :) Håper du koser deg i USA! Virker utrolig kult! :)

Elisabet

26.sep.2010 kl.00:55

fint bilde av deg Siri :) hørres ut som om du har det kjempe kjekt øve dammen ! :)

Maria Ljung

26.sep.2010 kl.11:17

gjørkeno at du hadde bollefjes, lika flott uansett!

Hannah Christine

27.sep.2010 kl.14:48

Sv: Jeg syns nå det :D

Mhm, trodde alle(nesten) gikk med 40 meter lange skjørt, og og at drugs var totalt ut. Var ihvertfall det når jeg var der i sommer, fikk jo blikk som kunne drept pga. jeg gikk i shorts. Men men, som man sier, man skal ikke sette alle under samme kam(eller noe?) :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits