Homecoming

Da var homecoming-uka over, og den har vært veldig gøy. Er visst den gøyeste uka i løpet av året. Fredagen er liksom den "store dagen", fullt program fra morgen til kveld! Først har vi skole fra 08.30-10.00, så gikk vi til en assembly hvor cheerleaderne og drill teamet dansa osv, veldig morsomt. Var nesten litt for varmt da, litt over 30 grader på det meste. Heldigvis skal det bli kaldt neste uke, rundt 25 grader......

Cheerleading-laget her er bedre enn hva jeg trodde de kom til å være, men de gjør ikke noe vanskeligere stunt enn pike og splitt i toss. Men de er kjempeflinke på dans og rop, tror det er mest prioritert her.


Cheerleadinglaget og Jorge! Det var blue & white day på skolen, så noen gikk bare med blå og hvite klær, mens andre, som Jorge, kledde seg ut. Han var noe æresgreier, derfor han kom frem.

Etter assemblyen kjørte jeg og noen andre til Tacotime for å spise lunsj, og jeg fikk omtrent ikke lov til å betale selv. Gentlemen hele gjengen, det er nesten litt flaut for jeg vet ikke hva jeg skal si. Etter det kjørte vi litt rundt, før vi kjørte til sentrum for å se på paraden. Den var kjempesvær, like svær som 17.mai-toget i Sauda. Og dette var bare skoleklubber og skolelag.


Starten av paraden. Legg merke til politibilen, det var politibiler både før og etter lol. Storbyen.


Trommekorpset. Det er veldig gøy å høre på, stemningen blir kjempebra når de starter å spille! Det var et korps der også.


Rektor og viserektor, eller assisterende rektor elle noe sånn.


Årets homecoming-queen.


Girls soccer team! Herlige jenter :)

Etter paraden ble jeg henta av Cherilyn, vi kjørte til jobben hennes så jeg kunne bytte til treningsklær før hun kjørte meg til trening. Det blir egentlig mer og mer gøy for hver dag. Jo mer jeg klarer å løpe, jo mer klarer jeg å spille ordentlig, og det er gøy. Coach sa til meg at de har planer om å sette meg som spiss på tirsdag, for med mine målgivende og ei som heter Jamie sin fart kan vi klare å lage mål. Kan bli morsomt :)

Etter treningen skyndte jeg meg å dusje før vi kjørte tilbake til skolen. Der var det Amerikansk Footballkamp, Homecoming game. Min første footballkamp til og med. Var veldig morsomt, men er litt vanskelig å skjønne alle reglene osv (hvis det er noen). Se for deg to lag, de takler hverandre som griser og løper rundt med ballen i henda for å lage en touchdown. Der har du Amerikansk Football.


Starten, alle spillerne løp igjennom en rekke av cheerleaderne og drill teamet.


Litt av fotballkampen! Vi er de blå, og vi tapte. Fotballaget vårt har visst ikke vært noe gode på 25 år eller noe, men vi vant en kamp for noen uker siden så det blir visst bedre og bedre. Men gøy var det uansett :)

Etter kampen ble jeg med noen folk igjen, vi kjørte opp til en canyon hvor det visstnok spøker og det var masse gamle bygninger osv der, var egentlig ganske skummelt. Jeg var ikke hjemme før klokken 1 så vi var ute ganske lenge, men det var veldig morsomt, kjekke folk :)

Alt i alt en god dag! Resten av helga skal jeg bruke på lekser, har nøyaktig 76 matteoppgaver å gjøre, mange ord å skrive i Economics og lekse i kjøre-timene. Mer lekser enn hva jeg noengang gjorde i fjor sikkert, sykt.

Vi bloggees! :)

2 kommentarer

June Jansson

19.sep.2010 kl.01:03

Hørres veldig kjekt ut Siri :) Hvis de noen fotballskills fra Norge. Kos deg mye, kjempekjekt å lesa.

June

Maria Ljung

20.sep.2010 kl.10:43

haha, så standard det, at fotballaget e så dårlig å har vert det så lengre, men I ÅR ska de bli best å vinna heile driten!! lolol :):) lykke til for di!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits