It's my life, it's now or never blabla

I dag har vært en bra dag. Tror jeg har hatt litt kultursjokk, for den siste uka har jeg vært litt deppa og kjempetrøtt hele tiden. Men hvis i dag er starten på en ny periode, så ser det ut til at det kommer til å bli bra igjen! I går klarte jeg å forsove meg, Cherilyn kom inn på rommet mitt klokken 8 og sa at jeg burde stå opp. Skolen starter halv 9, og jeg var på skolen kvart på 9. Når jeg kom på skolen møtte jeg Jorge (læreren min den timen) når jeg kom inn døra; "are we late today Siriiii?", "yes we are Jorgeeee...." Så sa han at det var greit, at jeg måtte komme meg til Assemblyen så skulle han føre opp at jeg var der fra starten. Flaks, jeg liker Jorge :)Karakterene mine sålangt. Lo når jeg så dette her, alle fagene jeg har A(norsk 5) i utenom Engelsk, er fag jeg ikke skjønner i det hele tatt. Og i General Financial Literacy Core står det at jeg ikke har levert inn tre lekser, og det har ikke jeg fått med meg engang...... Vi får oppgavene på ark, og de forsvinner fort ser du!
På det norske vitnemålet mitt kommer ikke karakterene fra dette året til å stå, det kommer bare til å stå at jeg tok året i utlandet, hvis jeg har forstått det rett. Men jeg må få minimum C for å bestå, Aspect sine regler. Vi skrev opp et mål sånn karaktermessig for året, og da skrev jeg halvparten A og halvparten B. Det skulle visst være ganske lett. Så forhåpentligvis holder karakterene seg slik frem til jul!

Denne uka er det Homecoming week på skolen, så vi har temadager hvor folk kler seg ut og mange Assemblyer. På fredag er det Homecoming game (footballkamp) og Homecoming dance, men den dansen er visst sånn hvor folk går med vanlige klær og den er ikke noe spesiell, så jeg får se om jeg skal gå. Ble spurt av noen om jeg ville bli med å finne på noe på fredag istedenfor å dra på dansen, så vi får se om det blir det heller.

I dag fikk jeg svar fra dataansvarlig på skolen hjemme i Norge; "pokker, eg gløymde deg..". Haha. Men nå har jeg hvertfall fått tilgang til treningslæren på internett, så nå blir det et ekstra fag å lese til. Men det ska nok gå greit!

Ellers går det fint, har ganske mye lekser i noen fag, men jeg overlever.
Når vi kjører buss til og fra kampene sitter jeg og hører på musikk, og da får jeg en sånn good-feeling av at jeg oppfyller min hittil største drøm, og nå skjer det, dette er mitt år! Det må være verdens beste følelse, er så glad for at jeg gjør dette her.

I mars blir det forhåpentligvis Californiatur (L.A., San Fransisco) med det samme selskapet som arrangerte NYcampen. Det er dyrt, men forhåpentligvis går det! Hvis jeg skal til Hawaii koster det over 10.000kr med flybilletten og alt, så jeg har egentlig utelukka det. Meen vi får se.


Tenkte jeg kunne skrive noen innlegg om "USA vs Norge" eller noe i den duren, for eksempel om skole, mat, folk osv.. Så hvis du har et forslag til hvilken kategori jeg skal skrive om, hvasomhelst, let me know :)

Dette ble et litt sånn ramseoppinnlegg, men er ikke så mye spennende som skjer hver dag.
Ciao!

7 kommentarer

Isabell Mari

15.sep.2010 kl.08:20

Jeg syns du har flotte karakterer, da!!

Hvor lenge har du vært i USA? Og hvor er du? :)

Jeg er i LA og har listet opp hva jeg savner med Norge. Hva USA ikke har som Norge har.

Tenker å lage en liste om hva jeg liker med USA som Norge ikke har... Hehe, om du skjønner? ;P

Helle

15.sep.2010 kl.13:49

Skriv om forskjellen på maten, omg, for den er enorm!!!

Lene

16.sep.2010 kl.02:21

A e 5 og 6 på ein måte, siden de har så få karakterer og når de bruke prosent og slikt så e d ikke A+ :) Så klapp deg sjøl på skulderå ;P

Rita

16.sep.2010 kl.10:16

Supre karakterer Siri, og så kjekt å høra at du kjenne at du leve ut drømmen din, veldig betryggande at du trives så godt :-)

Kanskje du kan skriva om forskjellen på folkaslaget, nordmenn vs amerikanerar?

Keep up the good work, its your life!!

Rita :-)

Marte

17.sep.2010 kl.09:21

Kan du skrive litt om forskjellen mellom folkene, (hvordan de oppfører seg, hva de liker å gjøre på fritiden, hvordan ser de ut, osv), om skolen, aktiviteter etter skolen, og hvordan vertsfamilien din er? Hva du synest er vanskelig.

Jeg skal på utveksling til neste år, så hadde blitt glad om du kunne svart på dette +++ mer som du synst jeg bør vite! :D

Ulrikke

17.sep.2010 kl.20:59

Virke skamkjekt å vær i USA. Misunne deg litt der kan du sei :D

kanskje du konne skreve litt om kasslags mat du ete der i forhold te ka du ville ha åte her i norge?:)

Susanne

18.sep.2010 kl.09:08

Så flink du e på skulen, Siri!

Har du sett at du har Saudas mest populære blogg?? :D

http://www.dittdistrikt.no/blogg/sauda/

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits