Oh happy days

Var uten internett i helga, den varte bare i to dager...... Men nå skal den være fikset, satser på at det holder lengre denne gang! (måtte koble til og fra flere ganger før jeg fikk postet dette innlegget, lover godt??)
Har egentlig ikke skjedd så mye siden sist, bortsett fra at jeg har oppretta en amerikansk bankkonto for det er billigere i bruk.. I helga har vi høstet en del; de har epler, tomater, pærer, mais, nektariner, ferskener og bær i hagen, og Cherilyn lager syltetøy og fersken i lake og salsa og masse utav alt. Det er veldig gøy, og ikke minst godt!

Ukedagene mine er sånn: skole - fotballtrening - hjem - dusj - middag - eventuelle lekser - sove. Innholdsrike dager :) På skolen i dag var det Assembly igjen, denne gangen var det rockekonsert. De var kjempeflinke, de spilte noen Paramore sanger og noen de hadde lagt selv, og de var helt like gruppa "The Red Jumpsuit Apparatus", som jeg liker veldig godt!


Mitt student-ID kort.

Før jeg glemmer det så må jeg bare fortelle at hver morgen når vi har komt oss på plass i klasserommene, så sier ei dame noe slik over høytalerne: "would you please stand up for the flag ceremony", så må vi reise oss opp mot det amerikanske flagget, holde hånda på hjertet i mens det blir spilt en eller annen trompet-sang. Det er kjempemorsomt, minner meg om Rydell og hu der dama som prater over høytalerne i filmen "Grease".
Det er så mye rart folk gjør som er helt normalt her, tenker flere ganger i løpet av en dag på skolen at jeg skulle ønske noen av vennene mine var med meg, for vi kunne ledd til desember.


Bilde fra når vi var hos Sarah Jane på fredag. Hun er jenta i grønn t-skjorte.


Jeg spiller for de hvite og blå igjen!! woho :)))


Klare for kamp, transportmiddelet vi bruker til kampene ser dere i bakgrunnen. Ny kamp i morgen!
Når de andre jentene på fotballaget fant ut at jeg hadde kjæreste hjemme i Norge ville de selvfølgelig se bilde, og alle ble helt opphengt. "Herregud, han ser jo ut som en model! HOT!" var noe jeg hørte sikkert 30 ganger den dagen, og de sa til alle de så at jeg har modellkjæreste. Så Espen, hold deg hjemme :))


Siameserkatten i huset :)

I helga var jeg, Cherilyn og Terry oppe i fjellet og kjørte firhjuling, det var dødsgøy! Vi var ute av huset i 12tiden og kom tilbake i 8tiden, så vi var ute hele dagen. På det høyeste var vi ca 3000 m.o.h., til sammenligning er Galdhøpiggen (det høyeste punktet i hele Nord-Europa) 2469 m.o.h. Men her jeg bor er vi visst 1000 moh, så jeg kommer til å få kjempegod kondisjon og ordentlige fjell-lunger av å bo her! Når jeg kommer tilbake til Norge skal jeg løpe fra alle :)) hehehe... Men tilbake til firhjulingturen. Det var ei terrengløype vi kjørte i, og det var folk som kjørte med crossere osv. Veldig utfordrende løype noen plasser, kun plass til en firhjuling så for å passere folk måtte vi kjøre oppi grøfta, jeg trodde vi skulle tippe flere ganger. Og naturen var nydeliig. Trodde aldri jeg kunne bli så fascinert over naturen som 17åring, men det var kjempefint. Blanding av røde ørkenfjell, ørken, skog og blomster, og ettersom vi kom oppover var det flere som campa, de hadde med seg firhjulingene sine og telt og campingvogner, og det var sånne vann som de fisket i. Det var en bilvei opp fra andre siden, så det gikk an å kjøre opp der. Fikk så lyst til å dra å campe når vi kom opp! Tok ikke så veldig mange bilder, for det er vanskelig å fange fine naturbilder med et kamera, meen noen bilder ble det.


Cherilyn på firhjulingen!


Meeg


Forran et av de fiskeplassene oppi der. Terry ga meg en våtserviett slik at jeg kunne tørke meg i ansiktet, den ble slik:

Var verre i virkeligheten. Så ja. Det var tørt og mye sand, når jeg kom hjem var øynene mine helt røde etter alt sanden.

I dag har jeg levert inn papirene som gjelder graduation. Er som en russefeiring uten all festinga, og det er mye mer elegant eller noe. Jeg bestilte en ring, en hettegenser, joggebukse, kappe, hatt og dusk til hatten, og invitasjoner og takkekort og alt sånn. Cherilyn fortalte at Brianna fikk 3000 kr til sin graduation, så hvis du vil komme til min, i slutten på mai, så er du velkommen! :))


Dusken til hatten og to nøkkelringer. Resten av tingene kommer om en måned ca, blir spennende å se hvordan alt blir.


Ringen vil bli seende slik ut, med initialene mine gravert på innsiden!

Og det som gjorde dagen super, i tillegg til at internetten ble fiksa:

Pakke! MELKESJOKOLADE, treningstøy, litt klær, smykker osv, kokebok, norske skolebøker, og ei bok som de som hadde avskjedsfesten for meg skrev i den kvelden. Fremdeles like morsomt å lese, savner dere alle sammen! THIS IS FOR AFRICA! hahaha :))
Så tusen takk, min kjære familie hjemme ♥

For tiden går det litt opp og ned med hjemlengselen, men i forhold til å ikke ha noenting de to første ukene, så har den definitivt komt den siste uka. I går prata jeg med mamma på skype i lunsjen og det var veldig tungt, så i går var en veldig vanskelig dag egentlig, måtte konsentrere meg for å ikke bryte sammen på skolen. Men i dag har det gått mye bedre, så det skifter veldig. Men det er vel normalt etter tre uker, det er nå ting ikke er like nytt og spennende lenger, og hverdagen bryter inn. Men jeg er fremdeles kjempeglad for at jeg gjør dette, og jeg gleder meg til hver mnd fremmover!
Temperaturen synker stadig, det er fremdeles mellom ca 15 og 25 grader om dagene da, men det er ikke t-skjorte-vær lengre. Så høsten er hvertfall kommet!

Det var alt jeg kom på for denne gang, dere får gi meg beskjed hvis dere vil jeg skal skrive om noe spesiellt eller hvis dere har noen spørsmål! Husker når jeg leste blogger om folk som var i USA før jeg reiste selv, ville vite alt mellom himmel og jord, men kommer ikke på noe nå selv, selvfølgelig.
Og kommentarer er hyggelig denne gangen også!

Heej :)

8 kommentarer

Mamma

09.sep.2010 kl.08:51

Så kjekt med nytt blogginlegg og bilder :-) naturen der er jo kjempeflott, kan minna litt om Norge på bildene du vise her. At du har litt heimlengsel innimellom er normalt, hadde vore rart om du aldri savna det du har her heima, men stort sett så virke det som du trives, og det er bra :-)kosa deg videre du, klem frå mamma :-)

Elisabet

09.sep.2010 kl.08:55

Heii :) tenkte jeg kunne skrive en liten kommentar siden ikke noe andre hadde gjort det. Det ser ut som du har det veldig kjekt ut og det er bra :) Kan du skrive litt om koss det gjekk med engelsken din?

Kos deg videre :)

Synne

09.sep.2010 kl.10:01

Høres kjempebra ut :) eg og kunne tenkt meg modellkjærast, haha :p ka e adresså di da? lyst på post? :)

Julia

09.sep.2010 kl.10:27

haha den bokå!! Eg må nesten få vita ka eg skreiv i slutten :)) Godt å hørra at du kose deg! Me savne deg her hjemma og, og sa til Gunhild igår at det e rart å ikke inkludera deg i selskapsarrangement osv! for det e faktisk rart :)

Hildegun.

09.sep.2010 kl.15:02

Tuusen takk for kommentaren!:D Du ane ikke koss forskjell det er å komma te et lag med mange sterke guttar! På Auditionen viste eg flere ting eg aldri har gjort før bare pga. ufattelig flinke folk og eg fikk vist mer enn eg kan. Syyk opplevelse!

Hadde vært ufattelig kjekt om du hadde fått lov til å dratt å sett på Worlds! Å få sett deg igjen i USA hadde vært drit kult! Å og bare se folk fra Norge ( bekjendtfolk)konkurrera der nede e jo og ein stor ting å få kunna oppleva. Håpe viirkelig det går ann å få te!

Håpe du kose deg supermye der nede Siri, det fortjene du virkelig!

Kleem Hildegun<3

Barbro

10.sep.2010 kl.02:31

Hei Siri!!

Kjekt å lese at du koser deg i USA- syns du e flink som skal studere alt på engelsk:D:D Tøff jente!!

Vet ikke om du skal hjem til jul, men har forstått det slik at du skal være der 1 år? Uansett jeg husker vi fikk beskjed at etter 3 uker og etter 3 måneder kommer den værste hjemlengselen:) SÅ bare hold ut- det blir bedre etter hvert:) Tenk at de der hjemme alltid er der for deg- USA er der bare dette året:) Å du kommer til å komme hjem med fantastiske opplevelser du aldri glemmer:D

Kos deg videre, fint å lese på bloggen din:)

Klemmer Barbro, nabon oppe i Lia:)

Kristin

10.sep.2010 kl.13:27

Ååå eg misunne deg sånn.. :D

Det virke som om du har d kanon gøy der nere!

Du må bare blogga om alt du ser å gjør.. sjønne d kan ver litt vanskeli men., d e vartfall kjekt å lesa ;D

Kos deg videre, å nyt d! :D

Olivia

12.sep.2010 kl.12:31

Det virker fantastisk spennende på utveksling! Har lyst til å dra på det selv om noen år, men vet ikke hvor. Kanskje USA?:)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits