Mer om familien og hele timeplanen

Er på College i dag igjen, for det er innflytningsdag så det er litt som skjer her. Såå da må jeg benytte muligheten til å blogge :-)

Nå har jeg timeplanen her, så fagene jeg skal ha er disse:
Geometry
U.S History ll
Fitness for Life
Career Awareness
Drivers Education
Multimedia l
Health Education ll
General Financial Literacy Core
Animal Science l
Government/Citizenship
World Civiliazations ll
English 12
AAA
(arbeidstime på en måte)
+ Computer Tech på en annen skole

Timeplanen er ikke den samme hele året, så jeg skal ikke ha alle disse fagene samtidig. Vet ikke hva alle fagene er en gang, så det kan bli spennende. Forhåpentligvis blir det ikke kjedelig med een gang. Men jeg gleder meg til skolestart, så får vi se hvordan det blir.


Malin og meg i Central Park.

Treningen i går var morsom. Vi starta med skytetrening, og for å si det sånn; hvis du traff ballen, var du blandt de beste. Så det gikk fint, trenger nok ikke å bekymre meg for spilletid. Noen av jentene rørte sin første fotball for en måned siden, det sier sitt. Kondisjonen min er veldig dårlig da, så det er herlig å trene igjen. Sesongen varer bare til slutten på oktober eller noe sånn, så det er nok passelig. Da slipper jeg å bli lei.


Hele NewYork-gjengen forran Alice i eventyrland-statuen i Central Park. Jeg er så glad for at jeg fikk reise til New York først, kommer til å huske det resten av livet! Ble kjent med kjempefine folk og hadde det morro hele tiden. Kunne ikke fått en bedre start på året.

Tenkte jeg kunne fortelle litt mer om familien, for de som lurte på det. Jeg tror jeg har vært veldig heldig med familien min! De er mormonere, men de er helt vanlige folk. Eneste forskjellen er at de drikker ikke kaffe eller alkohol, mandag er familiekveld for det har kirka bedt dem om å ha(vi ser film eller finner på noe alle sammen), vi ber før vi spiser, og de går i kirka på søndager. Jeg tenkte at jeg skulle være med i kirka i morgen bare for å se hvordan det er, men siden jeg ikke er mormoner selv kommer det nok ikke til å bli en vane.
Men det er ikke noe spesiellt med å bo med mormonere, de er helt vanlige folk. De er morsomme, vi ler mye, og de er veldig omtenksomme. Terry har allerede tatt mye fri fra jobb for å hjelpe meg med å bytte skole og starte på sport og kjøpe telefon og fikse alt som må fikses, og de er veldig sånn "family first".
Cherilyn ringte til Aspectfoundation(organisasjonen min) for å høre om det var greit at jeg kjørte firhjuling med de, for det står egentlig i reglene at jeg ikke har lov å kjøre noe motorisert kjøretøy. Og det var greit, så en eller annen gang snart blir det nok en firhjulingtur opp i ørkenen!
Vet ikke helt hva mer jeg skal si, dere får spørre hvis det er noe dere lurer på!


Måtte ta bilde med politiet som stod på Times Square da vet du.


Noen av jentene og Chris!


To blogginnlegg på to dager, ikke dårlig. Men dere får være tolmodige, det blir sikkert ikke ofte. Men jeg kommer sikkert til å ta med meg PC'en hver gang jeg skal til College, slik at jeg får blogget.
Veldig hyggelig at dere kommenterer forresten, fortsett med det :-D

Heej.

6 kommentarer

Onkel/Tante i Lia 25

28.aug.2010 kl.19:33

Hallo Siri. Kjekt å se du har det bra:) Fine bilder. Litt forskjell på New York og Sauda sentrum! Skal bli kjekt å følge med på bloggen din framover, så bare vær flink til å legge ut bilder og slikt. Hvor mange timer ligger dere etter forresten? Take care<3

Tante Irene og onkel Svein

29.aug.2010 kl.18:37

Hei Siri! Ei helsing fra oss på Vormedal; kjekt å høyra at du har det bra, fin blogg og flotte bilder. Du får nok eit flott og minnerikt år. Etter innhald i timeplan og aktivitetar ellers så ser det ikkje ut til at du kjem til å kjeda deg:-)

isabel

30.aug.2010 kl.04:38

siriririiiii :D

onkel og tante i Saudasjøen

30.aug.2010 kl.22:07

Ser at du koser deg. Ser ut til at du vil få ett spennende og kjekt år -Once in i lifetime-. Kjekt å følge med deg framover og aktiviteter du kan være med på. Du har jo vært med på endel i Sauda og det er jo fordel nå. Er det foresten noe College band du kan være med i dersom du vil ?

Elisabeth

31.aug.2010 kl.05:00

Heeyyy!! Tar du English 12 ??? jeg maatte velge mellom English 10 og 11 jeg :0

01.sep.2010 kl.10:38

Så kjekt det høres ut som du har det Siri, detta e spennande for oss å følga med på :-) Flott mormoner-familie og masse kjekke aktiviteter, unne deg et opplevelsesrikt år!! Håpe du finne ut av det med maten, du kan jo ikke gå rundt uten mat når du ska leva så aktivt.... tvi tvi :-)

Rita

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits