Endelig blogginnlegg!

Jeg har ikke internett hjemme hos familien, så det er derfor jeg ikke har fått blogget! Men nå sitter jeg på College her, så her har jeg trådløst internett. Tenkte jeg kunne vise litt mer bilder fra NY, og litt bilder av hva jeg har gjort de siste dagene.

Sånn generelt så har jeg det veldig bra, jeg har hatt det så travelt så jeg har ikke hatt noe hjemlengsel. Eneste gangen jeg har vært litt nedfor var den kvelden jeg kom og skulle legge meg, men da var jeg trøtt og sliten så da kom tårene av seg selv.
Familien er veldig flinke til å ta meg med på ting, og de er veldig hyggelige og snille folk. De er sånn som åpner bildører og vanlige dører og sånn, uvant men jeg kan venne meg til det :))

Været er vaarmt, klokken 7 på kvelden er det rundt 30 grader. Men inne på skoler og alle bygninger er det kaldt, så jeg er forkjøla hele tiden. Satser på at det blir bedre etter hvert.
Når det kommer til maten: For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg kan være litt kresen. Så det er dager hvor jeg har null energi fordi jeg ikke har spist, det tar litt tid å venne seg til maten. Men maten vi har hjemme hos familien er god :)

Etter litt frem og tilbake, skal jeg starte på Carbon High School på mandag, og ikke Pinnacle Canyon Academy som planlagt. Carbon er en større skole med ca 800 elever, og de tilbyr litt mer sport slik at jeg får muligheten til det. Fotballtrening starter allerede i dag, det blir gøy. Og jeg blir senior! Skolen slutter på samme tid som den andre, så hjemreisedatoen blir nok den samme, altså i starten av juni.

Alt av fotballutstyr er kjøpt inn, mamma trenger bare å sende meg litt av det jeg har hjemme. Sertifikatet er betalt også, så jeg starter med det allerede på mandag! Det kosta rundt 1200 norske kroner. Så mamma; nå er jeg nesten blakk igjen siden jeg har betalt det, så hvis du vil overføre litt mer penger skal du få lov til det! Mobil er også kjøpt, men jeg bruker den her i USA og den jeg hadde fra før til/fra Norge, så hvis dere trenger å nå meg så har jeg det gamle nummeret mitt.
Adressen min her i USA legger jeg ut under kontakt, så hvis dere skulle føle for å sende meg noe, for eksempel norsk sjokolade eller noe annet norskt, feel free!

Jeg husker ikke timeplanen helt, men tror jeg skal ta ca disse fagene i løpet av året:
English 12
Geometry
US History ll
World Civilizations
Government and Citizenship
Animal Science
Fitness for life (gym)
Multimedia
Drivers Education

Så må jeg ta noe Computer Tech. eller noe sånn på en annen skole for å kunne graduate.
I følge hun som satt opp timeplanen for meg så hadde jeg visst en hard timeplan, så jeg gruer meg egentlig litt til alt skolearbeidet starter. Men skal nok overleve dette også. 

Litt mer bilder fra NY:
(Disse har jeg tatt selv, var mange ganger noen andre tok bilder som hadde bedre kamera osv, men siden jeg ikke har allverdens tid så poster jeg bare disse)

Synet som møtte oss da vi kom av bussen!
Redigerte bildet litt, så jeg legger det ut på nytt.


Brooklyn Bridge.


Noen av jentene forran frihetsgudinnen!


Noen av de jentene jeg fikk best kontakt med. Meg, Siv, Malin og Mari.


Ground Zero, altså der hvor tvillingtårna ble styrta i 2001. Rart at det er 9 år siden, og fremdeles er en byggeplass. Folk som jobba i bygningene rundt tvillingtårna døde også, på grunn av hjerteinfarkt de fikk av det de så.


New York Police Department (?) Tror dette er en bil de kjører i når de skal bøtelegge folk. Hehe :))


Siv og Malin :)


"The Naked Cowgirl" har litt problemer med politi. Innholdsrikt liv det der, helt sikkert.


Her var vi på Top Of The Rock, den høyeste bygningen dere ser er Empire State Building.
Meg og Malin på Hard Rock Cafè. Beste maten vi hadde i New York!


Litt av Times Square, som er mye finere i virkeligheten!


Litt mer av Times Square.


Siv, Malin, Mari og meg i Central Park.


Mari, Siv, Meg, Malin og Elisabeth i Times Square!


Meg inne på Toys R' us, forran pariserhjulet som var inne på butikken :))


Siv, meg, Mari og Elisabeth inne på Toys R' us.

Det var resten av bildene fra New York, som sagt så finnes det flere av andre ting, men jeg har ikke orket å finne de og lagre de enda. Guiden vår var forresten Christopher eller Chris Birt, en kjent skuespiller! Google it. Han har spilt i flere filmer og han var kjempemorsom :)


Så litt bilder fra Utah:


Ene halvdelen av rommet mitt.


Andre halvdelen av rommet mitt! Har eget bad også, men bildene ble ikke bra så jeg legger ikke de ut, men badet er supert :)


De har et forhistorisk museum her med dinosaurer og sånne dyr som ble gravd ut i området, ganske kult :))

På tirsdag var jeg med Pinnacle Canyon Academy på en sånn park, hvor vi kjørte gocarts og spilte på sånne maskiner osv, det var ganske morsomt. Her er litt bilder fra det:


Et litt dårlig bilde av spillehallen eller hva jeg skal kalle det. Jeg vant en bamse :))


Tesla, Jorge(Spania) og Lucas(Brasil).


Tesla og meg :))

På onsdag var jeg med Terry(vertsfar) og noen fra College opp til et vann hvor vi sto på vannski, kjørte tube og vannscooter osv, for Terry jobber for College her. Den ene gangen jeg og en annen kjørte vannscooter klarte vi selvfølgelig å falle av, og i et 12 graders vann var ikke det det mest behagelige jeg har gjort. Så var vannscooteren tom for batteri også, så vi satt stuck der ei stund. Men morsomt var det!


Litt av hvordan det ser ut her, på vei til det vannet. De er så vant til breeede veier her så når vi møter på en annen bil på en vei som er mer normal i Norge, kjører vi utforbi veien slik at det er plass til en bil i mellom. Haha, de er ikke vane til det. Skulle likt å sett de på Norgeveier!


Litt av vannet og båtene.


Amerikanerne kjører så langt det går, right? Hehe. Dette er den ene bilen til Terry, den er diger.


Meg og ei annen jente som jeg ikke husker navnet på, i tuben! Hun dro meg nesten med oppi der for jeg ville egentlig ikke. Etterpå var jeg glad for at jeg gjorde det da, det var kjempemorsomt! Et par ganger kjørte vi i så store bølger at det var rart vi ikke fallt av. Tuben stod vertikalt i lufta omtrent!


Herlige ansiktsuttrykk :)Det var det jeg hadde for denne gang! Hvis det er noe dere vil jeg skal skrive om eller noe dere lurer på, gi meg beskjed!

Ciao!

8 kommentarer

MATHEA MONCLAIRE

27.aug.2010 kl.21:11

syykt heldig. jeg skulle egentlig reise, men det ble ikke noe av siden jeg meldte meg på for sent :(

Elisabet

27.aug.2010 kl.21:54

ser kjempe kjekt ut Siri! du må nyta tiå i USA :D

mamma og pappa

27.aug.2010 kl.22:27

det høres heilt fantastisk ut:-) me er på hytta så pengene du ønske må du iallefall venta på til søndag, men rekne med du klare deg til det, klem frå oss:)

Faste Anna

27.aug.2010 kl.23:15

Herregud Siri heilt utrulig å lesa om og se på bilder av deg der borte. Nå er tilogmed farmor og farfar blitt med og ser etter nytt på bloggen din. Ikke lenge før hu begynne å skrive til deg på egen hånd. Me er innom her hver dag og følge med på deg, blir nok det nærmaste Amerika eg noensinne komme tenke eg. Huska å laga komla til de ein dag da.

Susanne

28.aug.2010 kl.00:40

Så kjekt at du blei senior da, Siri! :D Alt ser kjempe kjekt ut!! Kosa deg masse videre, eg savne deg!

Malin

28.aug.2010 kl.08:39

Ser ut som du koser deg Siri! Savner deg og NY allerede! Vi ses på Hawaii, heldigvis! :):)

Julia

28.aug.2010 kl.10:21

Så gøøy :D Alt ser jo bare kickass ut B) Sitte i Haugesund på besøk hos Cathrine, Frode og Eirik eg :D Han e så skjøøønn og stor! "pappaen" din hørres jo bare dødskul ut forresten :D

Har du fått kjørt no firhjuling btw?

Monica

28.aug.2010 kl.11:10

ååå, det ser super bra ut :D Veldig glad på dine vegne!!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits