Første blogginnlegg fra US!

Tenkte jeg bare skulle oppdatere litt, blir litt sånn kort og gale. Reisen gikk kjempefint, og vi ble møtt av reiselederen vår Chris på flyplassen i New Jersey, hvor hotellet vårt er. På flyet fra Paris til US satt jeg med ei kjempekoselig dame, hun bodde i Frankrike men hun var fra Amerika, så hu skulle hjem på besøk. Vi prata masse, Amerikanere er så forskjellige fra Nordmenn! Alle sier unnskyld og takk og er så vennlige hele tiden, de må tro vi er kjempearrogante.


Jeg reiste med disse jentene hele veien fra Oslo til New Jersey, kjempekjekk gjeng :)

I går gjorde vi ikke så mye etter vi kom frem, jeg tok meg en dusj før vi gikk ned på hotellet og spiste pizza og tok en tur på kjøpesenteret som er rett over veien, altså ca 300 meter borte :))
I dag derimot, har vi vært ute i New York City fra klokken 9 til klokken 10 på kvelden. One word: Amazing! Tror ikke det har gått opp for meg at vi er her egentlig, alt er enoormt. Jeg har funnet ut at jeg har høydeskrekk når jeg ser opp på høye bygninger. Ble helt skjelven i bena av å se opp på noen av bygningene. Det er kjempevarmt og jeg er solbrent allerede. Oog som den eneste vestlendingen på kurset, har jeg merket at jeg allerede har lagt mye om på dialekta.


Måtte ta et bilde av den fine himmelen som møtte oss når vi kom frem vettuu.


Frihetsgudinnen og litt av New York.
Det er jul i New York hele året!


Verdens fineste hund, måtte spørre om å ta bilde! Det er en miniatyr chow chow.


Rett etter dette kom det en til due, og de begynte å sloss på armen min. Det var morsomt............. hehe nei


New York skyline, bildet er tatt fra Brooklyn Bridge. Ganske dårlig kvalitet på bildet, for det blir sånn når jeg ikke bruker blits.

Jeg har tatt en del mer bilder, men nettet her er ikke det raskeste, så jeg orker ikke å legge ut flere. Men alt i alt så går det kjempebra og jeg storkoser meg, kommer til å savne New York og alle folkene på kurset, de er kjempekjekke.

PS: Kommentarer blir satt pris på!!

See ya lateeer

13 kommentarer

Emma Julie

20.aug.2010 kl.07:19

Håper du har det fint da :)

Mamma

20.aug.2010 kl.07:55

Hei Siri, så kjekt å lesa og sjå bilder :-) forstår du har det heilt fantastisk, og oppleve masse kjekt. Blir spennande å lesa fortsettelsen din her på bloggen. Når det gjelde dialekten; skjerp deg :-)

20.aug.2010 kl.10:00

Herlig Siri, så mange inntrykk og opplevelsar, veldig kjekt :-)) Kos deg videre, glede meg te fortsettelsen!! Good luck!

Rita

20.aug.2010 kl.10:01

Haha den forrige kommentaren va fra meg, Rita, vet ikke koffor navnet ikke komme opp.. ;)

Synne

20.aug.2010 kl.10:22

Herlig å se at du e komt trygt fram :) D ser kanon kult ut i NY asså! heldig-grisen babe! :* e d oslosk du begynne å legga om t? :p

isabel

20.aug.2010 kl.10:29

åååh, siriiii!! denne posten har jeg ventet på helt siden du dro!! haha. jeg har alltid ønsket ha å duefight på armen! neida, joda. bra du har det braaa <3 gleder meg til mer

Hanne

20.aug.2010 kl.11:18

Åh, ser så kjekt ut :D Ser ut så du storkose deg :) Kosa deg masse videre og :D

20.aug.2010 kl.13:38

Endelig nytt innlegg! Så kjekt og se bilder! Reise du snart te Utah? For ein herlig hund ja! Ser ut så du har det heilt topp allerede! Årh <3

Onkel Bjørn

20.aug.2010 kl.15:35

Kjkt å se du kose deg,så nå skal eg og faste følla med deg.

Julia

20.aug.2010 kl.21:40

Så kuuult :D Alle i klassen var dritgira idag når du hadde blogga, og kjempekjekt å se!! Som du sikkert vett har me tatt klassebilde idag, så me får senda deg et når det komme<3 Det e sick å tenka på at du FAKTISK e i NY, og at du FAKTISK har sett og opplevd sånn som de fleste av oss bare har sett på tv :p Men eg e enig med na mor.. Hold på dialektå di!! Den e fin :)

Alvhild

23.aug.2010 kl.21:54

Heei, vennina av Cecilie her! Ho viste meg bloggen fordi eg skal til USA eg og, men veit ingenting endå, siste fristen e neste tirsdag so glede meg som ein unge :) Blir hvertfall missuneli når eg ser koss alle andre som e t USA har da :)

Følg me på bloggen min og, kanskje me ikkje kjem så langt frå kvarandre :)

Lena

23.aug.2010 kl.23:28

Ser sykt bra ut :D

Mari

24.aug.2010 kl.03:32

//Åå søta! tusen takk :) Jeg savner deg også!! :( Jeg har det kjempe fint, håper du også har det!!! <3

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits