Mer info om familien + bilder

Nå har jeg maila litt frem og tilbake med vertsfar, og alt høres kjempebra ut!

Det bor visst 20.000 i området, ikke 2000 som jeg trodde. Hvis jeg har forstått det rett så er det mange sånne småplasser på en måte, som tilhører samme område. Og det er ikke langt imellom, så jeg ser på alt som en by egentlig. Jeg søkte jo bare på den ene plassen, Helper, hvor det bor 2000. Terry, vertsfar, sa at det bare var en liten time til nærmeste by hvor jeg kunne "do all kinds of shopping". Området beskrev han som en ørken-region, det ligger midt i mellom ørken og fjellene.


Bilder jeg fikk av Terry, disse er fra nærheten av der jeg skal bo.

Så er det visst en familie på 4, ikke 3 som jeg hadde fått beskjed om. Brianna bor i Salt Lake City med ektemannen sin Ben, de giftet seg for to mnd siden. Vertsmor jobber for en lokal gullsmed, Terry jobber for colleget som er der, Katherina(Katy) har akkurat graduatet fra college og jobber for tiden på Taco Bell.
I fjor hadde de en utvekslingsstudent fra Sør-Korea, og hun skal visst fortsette å gå på college der. Hun skulle sikkert bo hos oss hvertfall i starten, men hun flyttet kanskje over til noen venner etter hvert. Det sier jo ganske mye om både familien, byen og skolen, når hun ikke vil hjem igjen med det første!
De har en siameserkatt, to labradorer, en hest, 8 gjess og 50 høns. Så Terry beskrev det som en liten gård. Når de kjøpte hesten kjøpte de den som en ridehest, men det var visst en stund siden den var blitt ridd. Men han foreslo at jeg trente hesten litt opp igjen hvis jeg ville! Det kan bli morsomt :-)


Terry og Cherilyn.


Kate, Cherilyn og søstera til Cherilyn, som bodde i nærheten.


Ben og Brianna.


Mitt nye hjem!
Noen av dyrene daa vet du.

Skolen jeg skal gå på heter Pinaccle Canyon Academy, og det er en skole som har alt fra barnehage til High School. På selve high schoolen går det rundt 300 elever, og Terry trodde jeg kom til å bli junior. Sportene PCA tilbyr er basketball, volleyball, friidrett, cross-country(tror det er noe springe-greier) og golf. Men jeg kunne visst drive med sport på den andre skolen som lå rett i nærheten. Der hadde de litt mer å tilby, som for eksempel fotball, softball, cheerleading. Så jeg skal nok finne en sport jeg vil drive med!

Jeg er i hvertfall kjempefornøyd med plasseringen min, alt høres så bra ut!
Har selvfølgelig blandede følelser med det å reise, kommer til å bli vanskelig å si hade til spesiellt Espen, mamma og pappa. Men det er en del av det det også, og det kommer til å være verdt det, det er jeg helt sikker på!

Hejheej!

16 kommentarer

Maria B!

12.aug.2010 kl.00:59

Sinnsjukt fint hus! super amerikansk :D

Silje

12.aug.2010 kl.01:18

nice hus da siri!!!:))

Anja

12.aug.2010 kl.01:20

Aah, høres skikkelig digg ut! Liiiker huset. Familien din har penger, ja :)

Isabel

12.aug.2010 kl.01:31

shit! så fint d huse va da! rike folk!

Emma i USA ☮

12.aug.2010 kl.01:43

utrolig kult! :D

NORA - I USA

12.aug.2010 kl.01:47

utrolig fint hus! :D høres ut som en bra familie!

Hilde

12.aug.2010 kl.01:49

Ååhh, det så virkelig bra ut! :)

Kristine

12.aug.2010 kl.04:56

Gratulerer så mye med vertsfamilie! Jeg var innom bloggen din for noen dager siden, og da hadde du ikke fått, så det var litt morsomt at du har fått nå :-D Det så kjempe fint ut! Og huset, for et søtt hus. Skikkelig fint "bondehus" på en måte, sånn som du ser på film! Alt så kjempe bra ut ! :-D

Sunniva

12.aug.2010 kl.06:20

Utrolig søtt hus :) Du har mye å glede deg til, jeg er i usa allerede. Linker til deg ;)

Mari

12.aug.2010 kl.10:49

SYKT FINT HUS!

Maria Ljung

12.aug.2010 kl.12:36

haha lena å frode da stakkar? fått nok av di? :)

huset såg ut som et eventyrhus:):) kosa deg masse der!

12.aug.2010 kl.16:33

Det virker som om at du har fått en super familie:) som du sa:det kommer til å bli vanskelig å ta farvell, men du må huske på at du kommer hjem igjen;)så mitt beste tips er å ikke savne dem der hjemme,ikke prøv å ver 100%oppdatert på alt som skjer hjemme,for dette er DITT år;)nyt det,få det beste utav det;)

Susanne

12.aug.2010 kl.22:00

å, vertsforeldrene dine såg koslige ut og kjempe fint hus de hadde :D

Off nå begynne det visst å nerma seg ja :(

Ane Li

13.aug.2010 kl.14:17

Du må kosa deg kjempemasse i langt langt Vekkistan (:

Har fortsatt mitt første fadder kort av deg!

Synne

16.aug.2010 kl.21:37

eg kan ikke truuu at du ska reisa i mårå kveld... d virke faktisk veldig urealistisk. å ikke ha deg der i et heilt år e heilt på jorde liksom :p eg komme t å savna deg mysje mysje! kem ska ta seg av utsettelse av lekse-fristar og ordna klassen mindre lekser nå da?? kem ska eg sitta å snakka om kor tynne me vil bli og kor spreke me har følt oss i d sista, mens me sitte å gomle på cheeze doodles og drikke på sprite da? koss ska d bli uten deg? lure litt på d.. litt tomt kanskje? hehe, nei d vet man inte.. alt eg vett at eg komme t å savna deg masse og vil at du ska ha den besta tidå i livet ditt der nere. eg vil at du ska oppleva alt d du vil oppleva og bli kjent md mange nye flotte mennesker. :) du må ha et fortreffelig år, siri :) så snakkes me i mai :D synd du ikke e hjemma t bursdagen min... men for all del, du e jo hjemma t din!! d ska bli stilig for deg å komma hjem t alle så har fått lappen, md mindre du har fått lappen sjøl da :p hehe.. da e d vell easy-peasy for deg å kjøra her i lille sauda, md tanke på at d e 4-5000 innbyggerar her og 20 000 innbyggerar der :) så d vettu.. Love you honey :* <3

Ida Marie

24.aug.2010 kl.13:13

Det ser kjempe fint ut :-)

Er sikker på at du kommer til å få et heilt fantastisk bra år der borte:-)

gleder meg til å lese mer om turen din :)

klem fra Bergen <3

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits