Don't need a microphone to rock it. It's gonna be my year. Grab a bottle and pop it!

Jeg venter enda. Godt at jeg ikke er alene, Isabel er god å ha når jeg virkelig er lei av å vente, det blir bare oftere og oftere......
Men på Aspect-profilen min har det skjedd en endring på "placement info" (tror jeg??) Før stod det noe slik: "You have no active placement." Nå står det slik: "Your placement information is not yet available online."
Såå jeg har vel fått en familie da. Men Helle ble valgt av sin familie i mars, og hun fikk vite det i slutten på juli. Så don't get too excited, you'll only get disappointed. Det er litt sånn, jeg prøver å ikke bli gira uansett om det skjer sånne ting, for da blir jeg bare skuffa når jeg forventer telefon fra Aspect dagen etterpå.

Denne tiden her må være den verste med hele opplegget. Ventinga og uvitenheten. Folk spør meg om jeg gruer meg, og nei jeg gjør ikke det. Jeg gruer meg til å si hade til de nærmeste naturlig nok, men det er vel det eneste. Jeg har ikke innstillt meg på at jeg faktisk skal reise, jeg føler det er så lenge til enda. Men det endrer seg vel fort når jeg får vite hvem jeg skal til og hvor jeg skal bo, hehehe......


MEN!! Jeg ser at jeg får flere og flere følgere på bloglovin, så jeg lurte på om dere som leser bloggen min/følger meg på bloglovin kunne gjøre meg den tjenesten å legge inn en kommentar om hvem dere er? Synes det er kjempemorro at folk leser bloggen min :))


Neste innlegg blir nok når jeg har fått telefon fra Aspect, har ikke så mye å blogge om, vel å merke. Kos dere med denne sangen imens:
(Signmark - Smells Like Victory)
Cya!

13 kommentarer

JNM

06.aug.2010 kl.14:02

Kjempe fin blogg!Vi har fire sanger på bloggen vår,og vilken liker du best?

-JNM

KRISTINE

06.aug.2010 kl.14:03

så heldig du er som skal til USA!! virker utrolig gøy :-)

Helle

06.aug.2010 kl.14:22

åå, jeg kan rett og slett ikke tenke meg hvordan du har det! JEG har ikke innstilt meg på å reise enda.. og jeg vet hvor jeg skal, hvem jeg skal til og når jeg skal dra!! :O

Uansett, jeg venter i spenning sammen med deg :D <3

btw; nice sang da! haha <3

<3 VILDE KRISTIN

06.aug.2010 kl.15:08

jeg følger bloggen din på bloglovin fordi jeg selv skal til usa (neste år 2011/2012) :)

annette

06.aug.2010 kl.15:27

samma skjedde med meg ! fikk familie i januar og vite det i slutten av mai! det er helt jævelig :p haha, synes det er teit at det tar lang tid : ) men det er jo mulig at man får familie og ikke skoleplass og omvendt såå ja, mye som skal passe!

Lise-Marie

06.aug.2010 kl.15:46

Jeg følger :) Utvekslingsstudent samtidig som deg ;P

Hannah Christine

06.aug.2010 kl.22:29

Jeg følger bloggen din på bloglovin, fordi jeg skal på utveksling neste år, samtidig som Vilde :) Har blitt godkjent av Aspect, så er vel mest derfor jeg leser bloggen din også, samtidig som jeg syns det er veldig gøy å lese utveksling blogger :)

Henriette

06.aug.2010 kl.23:37

Eg følge bloggen din :-D

Charlotte

07.aug.2010 kl.13:41

jeg følger deg på bloglovin :D

Katrine snart i Texas

08.aug.2010 kl.19:58

jeg har ikke bloglovin' så følger deg ikke der. Men håper det er greit at jeg linker deg :D

Katrine snart i Texas

09.aug.2010 kl.00:25

sv; Jaa, utrolig klar! Skypet faktisk for første gang med vertsfamilien min istad, da ble jeg bare enda mer keen på å reise :D

isabel Sandvær

09.aug.2010 kl.01:48

gruer meg nesten til du får vite noe, da har jeg ingen å dele frustrasjon og lese horoskop med :- (

Kari

09.aug.2010 kl.09:43

Heei, jeg er utvekslingsstudent selv i år med Speak! Morsomt å lese om andre i samme situasjon:)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits