Dagens lærdom: magefølelse - ikke til å stole på

Så ble det ingen vertsfamilie i dag heller. Helle derimot, hun fikk. Hurra! Les om det på bloggen hennes, misunner henne kjempemye!

Jeg hadde som saagt en magefølelse som sa at torsdag var dagen, og Helle hadde en magefølelse som sa at tirsdag var dagen. Så nå satser jeg på på tirsdag :D Det måå jo skje noe i løpet av neste uke??

Når folk har snakka om Aspect til meg i dag har jeg sett slik på dem:Så vi har ikke prata så mye om Aspect.


Ooog til dere som lurte på om vi hadde designa genserne selv - ja det har vi! Stolte og fornøyde :))


Tjohei.

9 kommentarer

Helle

08.jul.2010 kl.22:12

Vet du, det er enda godt du og jeg har så sykt bra humor! Og jeg synes vi skal stole på magefølelsen min som sier tirsdag! <3

Mari

11.jul.2010 kl.18:12

//Hææ, oi det var litt flaut.. haha. Men du !! jeg har fått familie!!! ikke i cali og ikke i sør, men i seattle helt nord med canada ved kysten! Det regner ganske mye der, mne alle sier det er et fantastisk sted. familien virker kjempe bra selv om jeg ikke vet noe nesten om de. de syns jeg var en "perfect match" så jeg tar det positivt. det er jo familie som er viktigst, ikke hvor man kommer! har du hørt noe mer??

Kristine

11.jul.2010 kl.22:55

sv; Ja, tror jeg har vært veldig heldig :)

Får håpe du får familie snart. Krysser fingrene for deg! :)

usaheidi2010

16.jul.2010 kl.01:18

Skal til USA også :) Venter på å få familie selv, litt småplagsomt å ikke vite noen ting enda x) ..

www.usaheidi2010.blogg.no

Monica

18.jul.2010 kl.12:40

Du får vertsfamilie, DET VET JEG !! :D

RAGNHILD I USA

18.jul.2010 kl.17:50

Du får sikkert familie snart! Alle skal få! hehe :P Kjempefin blogg, jeg linker deg jeg! Link gjerne tilbake på www.ramerica.blogg.no :D

RAGNHILD I USA

18.jul.2010 kl.22:48

SV: Haha! Ja jeg er heldig som iallefall vet hvor jeg skal, selv om det er litt kjipt at jeg kun har fått arrival family... Har ikke så lyst å bli en kasteball der borte, så håper ikke det skjer :)

RAGNHILD I USA

18.jul.2010 kl.22:55

Ja,sant! Det finner jeg meg ikke i :) Familien skal kanskje ha meg hele året, men det er enda ikke sikkert... Så er litt irriterende, kanskje blir jeg blir supergodt kjent med dem og kommer skikkelig godt overens, også må jeg flytte liksom ;s men å ha plassering føles sikkert bedre enn ingenting!

RAGNHILD I USA

18.jul.2010 kl.23:03

SV: Oi, har du ikke valgt stater engang? :D Da kan du jo komme hvor som helst! Si ifra hvis du kommer til Oregon da :D Hehe ja, får gjøre det, for familien virker superbra! ;*

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :))

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits