Den Amerikanske ambassaden og endelig fortgang i ting!

I dag kom jeg hjem fra Oslo, var på den Amerikanske ambassaden på fredag. Tror jeg var der rundt 3 timer, så det ble en del venting, men det gikk helt greit.
Jeg hadde en avtale med Aspect etter jeg var ferdig på ambassaden, siden jeg bare hadde telefonintervju i vinter ville de møte meg. Der fikk jeg endelig en gladnyhet! Jeg fortalte hun jeg prata med fra Aspect at jeg hadde vært borte fra den studentsiden i nesten 3 måneder, og da sa hun at grunnen til at ting hadde gått tregt med meg var muligens(!!) at de ikke hadde møtt meg ordentlig. Så siden dette nå er gjort, kunne jeg kanskje forvente å få vite noe i neste uke! Hurra. Nå har jeg begynt å glede meg igjen, jeg håper virkelig ikke at fredagen går uten at jeg har fått vite noe.. Men nå har jeg ventet så lenge, så jeg føler at jeg skal klare fire uker til liksom. Nå kan jeg i hvertfall si at jeg får vite noe i løpet av denne måneden!
Jeg skal holde dere oppdatert med en gang jeg får høre noe, forhåpentligvis ganske snart!

Vi kom til Oslo på torsdag, og vi overnattet hos søskenbarnet mitt, hennes forlovede og sønnen deres på 1 år. Det var veldig hyggelig, og du kan vel tenke deg at denne sjarmøren fikk en del oppmerksomhet:

Bloggees.

2 kommentarer

Helle

04.jul.2010 kl.00:51

SÅ bra :DDD jeg gleder meg ooog :D

Mija i USA, Virginia, Norfolk

04.jul.2010 kl.01:09

takk! Ja, tror jeg har fått en kjempebra familie og plass :) tror jeg reiser i midten av august egentlig. er ikke helt sikker, har liksom ikke hørt noe fra aspect enda.. men det skjer vel snart :-) Forresten, var intervjuet på engelsk eller norsk? var det ille? :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits