Leileilei

Jeg er fremdeles en av de som ikke har fått vite noenting enda. Hvor jeg skal bo, når jeg skal flytte, med hvem jeg skal bo, hvilken skole jeg skal gå på osvosv. Er lei av å vente, og jeg tar avstand til hele greia. Er umulig å ikke gjøre det når det fremdeles er så uvirkelig, jeg rekker ikke å innse at det faktisk skjer før jeg sitter på flyet sikkert. I løpet av de to neste månedene har jeg faktisk reist, det er helt rart! Men denne gangen skal jeg ikke si at jeg håper jeg får vite noe i løpet av denne måneden, for jeg har funnet ut at ting tar tid. Lang tid.

Vet ikke hva jeg føler når det gjelder hele greia lengre.. Folk rundt meg har begynt å føle på det at jeg faktisk skal reise og være borte i 10 mnd, og jeg verken gruer meg eller gleder meg. Er mer spent på hva som skjer fremmover.

Jeg reiser til Oslo i neste uke, skal på ambassaden 2. Juli. Blir herlig å få det overstått, så er jeg enda et skritt nærmere. Mer på USA-fronten har jeg ikke å meddele, det skjer som sagt veldig lite.


Jeg har rukket å bli 17 år siden sist, hurra! :)) På tirsdag blir det bursdagsparty/avslutnings-gettogether hvor jeg har invitert alle de nærmeste venninnene mine, er sikkert en av de siste gangene vi alle er samlet dette året, rart å tenke på.

Akkurat nå blogger jeg fra Florø, er på en aldri så liten roadtrip med mamma. Fått shoppet litt på turen, det er aldri feil. Det er fint vær og det er herlig å tenke på at det er ganske lenge til jeg må overleve den norske kalde vinteren igjen! Så jeg nyter sommerferien her mens jeg kan.


Rihanna - Te Amo:


Bloggesss.

5 kommentarer

Heide i West Jordan, Utah

23.jun.2010 kl.21:02

Uff, kjipt at du ikke har fått vite noe mer.. Men det skjer nok noe veldig snart :D

Helle

23.jun.2010 kl.23:47

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, endelig nytt innlegg !!! :D et innlegg som jeg likte, fordi jeg har det akkurat sånn som deg.. jeg gleder meg, ja! men fortsatt så føles det ikke ut som om det blir noe av likevel .. :S

De beste vertsfamiliene kommer jo som regel sist :D <3

Mari

25.jun.2010 kl.14:37

//Ja ikke sant! Det blir jo fantastisk uansett. :) Jeg skal også på ambasaden 2 juli! Kanskje vi ses? :) Hehe. Jeg gruer meg. Det blir skummelt. Men deilig å være ferdig. Du får nok snart vertsfam :) skal du på NY turen?

Alexander

26.jun.2010 kl.00:54

ååårh! jeg føler akkurat det samme! :((

dritt altså! tenker jeg kommer i en sånn midlertidig vertsfamilie.. -.-

Mari

01.jul.2010 kl.12:42

//Ja det skal jeg! :D det blir så gøy. :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits