Tiden renner ut..

Ingenting nytt på USA-fronten, jeg lever i håpet om å få vite noe innen utgangen av mai men det ser mørkt ut, tiden renner ut. Men det er nå så, jeg er som alltids supertolmodig!

Har lite å blogge om men jeg kan ihvertfall komme med den gladnyheten om at jeg slipper noen toere på standpunkt i år, så alle kan puste lettet ut! heeh. Så det.


Helgen tilbringte jeg for det meste med verdens fineste, i tillegg til at jeg var på Viking - Rosenborg på mandag. Kan ikke kalle meg supersupporter, men spennende var det ihvertfall.



Verdens fineste, også kalt Espen :))



Legg merke til kameraet i bakgrunnen hehh (hvis noen vil ha autografen min er det bare til å spørre, vi kan sikkert få til noe)


Tone og meg klare for kamp!


Folk spør meg om jeg har fått vertsfamilie eller i det hele tatt for tiden, men relax take it easy, dere får høre noe forterere en meg og Tone ramser opp Vikingtroppen :)

8 kommentarer

Anonym

26.mai.2010 kl.15:14

Er du intressert i fotball? Hva heter han kjekke gutten som får autogrefen av han mannen?

Annette

26.mai.2010 kl.18:12

Er det greit jeg linker deg?:) reiser også med aspect! skal du til new york?

Annette

26.mai.2010 kl.19:36

SV: Jeg var forberedt på å få langt uti juli, så jeg er mer enn fornøyd! Familien kommer nok når du minst venter det, og nå kommer sommeren snart så da går jo tiden kjempe fort! Jeg skal på det siste regner jeg med så daa sees vi kanskje:D Spennende!

Hemmelig navn

27.mai.2010 kl.18:17

OMG for en søt type :) Kan jeg låne han mens du er i USA? :D

siren

28.mai.2010 kl.10:43

Heisann! (:

Drar selv til Oregon :)

Linker deg!

Sirenendresen.blogg.no

Heide i West Jordan, Utah

31.mai.2010 kl.09:04

Det at du har blitt tatt ut av sida, er jo kjempepositivt ! :) Jeg fikk vite hvor jeg kom ca en mnd etter at jeg forsvant derfra, så du får nok vite det snart! :D

Heide i West Jordan, Utah

31.mai.2010 kl.10:01

SV: Skal dessverre ikke til NY.. Skulle ønske jeg kunne, men har begrenset med penger, så må spare dem til selve oppholdet, hehe ;)

Du da? :D

Katrine i Texas

07.jun.2010 kl.11:51

sv, Takk! Ja håper på det :D

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits