Vertsfamilie?

Jeg ble tatt bort fra sidene til Aspect en gang i forrige uke, og det kan bety flere ting; det kan bety at det er en feil eller noe som må rettes opp i på profilen min, men det kan også bety at det er en familie som har valgt meg! Trenger vell ikke å si hva jeg håper på, men jeg regner med at det ikke skjer noe før litt ut i mai. Så jeg syns jeg er flink til å være tolmodig :))

Er litt kjedelig å ikke vite hvor jeg kommer til å tilbringe det neste skoleåret, for å sette ting litt på spissen så er det litt forskjell på Alaska:Og Hawaii (Waikiki Beach):


Men tiden vil vise, jeg er ganske åpen for plassering. I nord er de visstnok mer tradisjonelle, noe jeg ser på som positivt, men i sør er det jo varmt osv.


Var også på orienteringsmøte i Bergen for en uke siden, det var veldig gøy faktisk. Mye info, men når det er gøy tema så er det ikke så vanskelig å følge med.

Gleder meg mer og mer for hver dag som går, men jeg får litt blandede følelser. Flere har spurt meg om hvordan det kommer til å gå med meg og typen, og jeg tror det kommer til å gå bra. Enten får vi et mye sterkere forhold, eller så finner vi ut at vi ikke passer sammen.
Jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli, det er så vanskelig å si hva som kommer til å skje, men vi tror begge at vi kommer til å klare det. I hvertfall slik ting er nå.

Ciao :))

Én kommentar

annette

05.mai.2010 kl.22:22

jeg fant profilen en dag jeg også, dagen etter skulle jeg vise venninnen min som også var der, da var min borte - nå er hennes også det :s det har gått lang tid uten at det har skjedd en dritt. tror ikke det betyr noe, ble sikkelig gira.. men det har gått månder siden.. :)

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits