New York baby

Her bor jeg (dette er cityen som inneholder bl. annet en skobutikk og tre klesbutikker):Og her skal jeg tilbringe minst tre dager:Da skal jeg se slik ut:Lol. Jeg skal på prep-camp i New York som en start på året mitt i USA.
Jeg er ihvertfall meldt på så hvis jeg ikke har uflaks og må kutte det ut på grunn av tidlig skolestart for eksempel, skal jeg reise.
Sånn utenom at jeg får oppleve New York så gleder jeg meg til en god del; for det første slipper jeg forhåpentligvis å fly alene til statene, noe som sikkert er den største fordelen for meg. Også blir jeg så smått kjent med kulturen i lag med mange andre som er i samme situasjon som meg, noe som også er bra.

På lørdag om ei uke skal jeg på orienteringsmøte i Bergen. Da skal vi reise herfra klokken 06.00 på svarteste natta, jeg gleder meg. Men det skal bli gøy å få litt mer info om alt og møte andre som skal reise.

Jeg er også lagt ut på Aspect Foundation sine sier, jippi!! Nå føler jeg meg helt ferdig med alt "papirarbeidet" som må gjøres, nå er det kun ventinga igjen.

CYA :)

5 kommentarer

Recommending

11.apr.2010 kl.00:03

Du har ikke fått vite hvor du skal enda ? :o Gleder meg til å følge bloggen din igjennom tida de i USA.

isabel

11.apr.2010 kl.04:26

det er så møøkkkkjedelig å vente! jeg angrer for at jeg ikke valgte å dra til N.Y.... tror jeg.

Helene

11.apr.2010 kl.09:13

Det virker utrolig gøy! Jeg reiser med EF så jeg skal også på en forbredelses camp bare den verer i ca. 2 uker xD

Kos deg i NY!

Silje M

14.apr.2010 kl.17:54

gleder meg sykt mye til new york!

annette

05.mai.2010 kl.22:22

jeg skal også til new-york med aspect:D

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits