The smell of you in every single dream I dream

Til alle utvekslingsstudenter; Hvordan finansierer(finansierte) du året? Tenker på betalingene før du får/fikk stipend. Betalte foreldrene dine alt eller ingenting, eller gjør/gjorde dere som meg og foreldrene mine og betaler litt hver?

Ellers skjer det lite, jobbet hele helgen.


Kom over en nydelig sang, here you go:

16 kommentarer

Jeg reiser også til USA, men med Explorius. Foreldrene mine betaler vel egentlig alt, til jeg får stipendet selvfølgelig. Gleder meg til å reise! Håper det er greit at jeg linker deg på bloggen.

Kos, Hilde Marie <3

Karoline

08.feb.2010 kl.13:25

jeg skal også reise til USA med explorius. mamma betsler alt til jeg sår stipend , ellers så jobber jeg i helgene og etter skolen. :)

tina craigen

08.feb.2010 kl.15:31

Vi har tatt opp lån på 44 tusen. Så må jeg spare opp penger til resten + lomme penger til oppholde i usa. Så når jeg får stipend så nedbetaler jeg lånet med de pengene. ;)

Linker deg jeg ^^

isabel

08.feb.2010 kl.19:27

Foreldrene mine betaler inntil jeg får stipendet. :)

Flinke Piker

09.feb.2010 kl.04:05

Foreldre betalte, heldigvis :)

Cecilie

13.feb.2010 kl.13:54

Jeg skal reise med explorius jeg også :) Jeg endel penger på sparekonto, og de pengene jeg skal betale til explorius tar vi fra den kontoen. Når jeg får stipend vil de pengene gå tilbake til min sparekonto igjen. Jeg får jo ikke fullt så mye tilbake som stipend, så de pengene som jeg ikke får igjen, betaler mamma og pappa. Jeg jobber veldig mye, og skal fortsette å jobbe endel frem til jeg drar. Jeg vil antageligvis få 2000kr av mamma og pappa hver mnd (+ hvis det er noe annet spesielt). Likevel ønsker jeg å ha litt ekstra penger, som f.eks til de dagene i NY :)

Cecilie

13.feb.2010 kl.13:55

Jeg har endel ... *

Jeanette

13.feb.2010 kl.14:37

Jeg har bodd i USA nå i snart ett år, og ELSKER det. Det eneste er at foreldre, familie ellers og vennene hjemme er så langt borte. Men da er det bare ekstra deilig å komme hjem igjen :-) Gled deg utrolig masse Siri!

Btw, lager du headeren selv ? Hvilket program? :))

Siri

13.feb.2010 kl.14:40

Så bra, jeg gleder meg en god del :D Nei jeg lager den ikke selv, er en fyr som gjør det for meg :)) Tror han kaller seg Fixmeta på Facebook, du kan jo kontakte han der :)

Kristoffer

18.feb.2010 kl.01:36

Hei! håper det er ok at jeg linker:)

Kristine

25.feb.2010 kl.16:07

Hei !

Ser du skal reise med Aspect. Jeg har lenge lurt på om jeg skal reise, og hadde egentlig slått det hele i fra meg. Men nå har jeg skikkelig lyst til å reise igjen. Jeg vet jeg er sent ute, men fristen er enda ikke ute. Jeg lurte bare på hva du synes om Aspect til nå, er de bra? Vil du anbefale dem? Hvordan var søknadsprosessen osv? De fleste selskapene er antageligvis fulle nå, men har tenkt å søke litt på de forskjellige så kanskje jeg kommer med. : )

Siri W

26.feb.2010 kl.13:13

Heihei :)) Jeg synes du skal søke!

Jeg er veldig fornøyd med Aspect til nå og kan anbefale de :) Vet også om andre som er ganske fornøyde med de.

Når du søker får du mange papirer i posten du skal fylle ut, mye om deg selv osv. Hvis du får plass får du flere papirer, mye som skal skrives under på av foreldrene dine osv. Det er også papirer legen din må fylle ut. Jeg tror Aspect er ganske fullt opp, men søk med mange, for eks Aspect, Speak, Explorius, EF, STS :) AFS fikk jeg nei av for lenge siden pga de var fulle, så de tror jeg ikke du trenger å søke hos.

Jeg håper du søker, hold meg oppdatert :D

Kristine

26.feb.2010 kl.15:44

Takk for svar ! : )

Søkte hos Aspect og Speak i går, men de var fulle begge to. Søkte ikke med AFS for det sto på hjemmesiden deres at de var fulle. Ringte EF i dag og de var ikke full. Er veldig usikker på om jeg skal søke på de, har hørt så mange "skrekkhistorier" om de; At de fleste ikke er spesielt fornøyd med familien osv. Men det er jo så klart mange som er kjempe fornøyd. Det er bare det at EF betaler familiene, og at de kanskje ser det på som en inntektskilde heller enn en opplevelse. STS hadde stengt så jeg måtte sende mail. Samme med Youth for understanding, men begge hadde søknadsfrist 15. mars så har litt bedre tid med dem da. Ja tror jeg skal søke med de hvis de er ledige. Ellers blir det vel EF da : - )

Evy Marie

28.feb.2010 kl.20:17

Foreldrene mine betaler Explorius, og lommepengene sparer jeg opp selv :)

Mamie

01.mar.2010 kl.18:59

Foreldrene mine betaler alt, og stipendet får jeg til å bruke som lommepenger.

Jeg linker deg på bloggen min, håper det er greit :)

Maria Ljung

02.mar.2010 kl.14:27

fine sangen!

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits