"Never start a fight.. but always finish it." I didn't start this fight, but by God, I'm going to finish it.

Jeg hater å ikke vite noenting om hva som skjer fremmover om USA. Reisedatoer, vertsfamilie, plassering.. Tenker ikke på mye annet for tiden, men dette er vell en del av hele greia det også. Usikkerheten, forventningene og fantaseringene. Så jeg får smøre meg med tålmodighet, regner uansett ikke med at det skjer noe i februar.


Overskriften er en quote fra Changeling. Nydelig film, se den!
Her er traileren: (trykk sånn at dere ser den i 720p, da blir kvaliteten mye bedre)Me bjellast.

5 kommentarer

Veronica

05.feb.2010 kl.15:34

Så fin header du har : )

Henriette

05.feb.2010 kl.18:04

Det e sikkert masse å gleda seg te, misunne deg :-D!

Rikke Amalie

05.feb.2010 kl.18:42

Tenker ikke på noe annet selv!

Åhh, elsker den filmen ! :-D

Anne Marit

05.feb.2010 kl.21:25

Sv: Takktakk :-) Jeg skjønner at du er spent og utålmodig, men det er fortsatt goood tid :) Noen ganger lurer jeg på om det er så lurt å få familie såpass tidlig som jeg har gjort også.. Kan fort få altfor store forventninger.. Men jeg prøver å kun se positivt på det, og er bare utrolig glad for at jeg har fått familie! Likevel; ikke bli bekymret om du ikke får familie på noen måneder - det er fortsatt et halvt år til vi drar ;-) Det tok vel omtrent to uker etter at søknaden min var godkjent i USA før jeg fikk familie. Temmelig kjapt!

Jeg linker deg, om det er greit? :-)

Anne Marit

06.feb.2010 kl.12:10

Siri: Mhm, det er noe med det. Det blir vel hva en gjør det til selv, tenker jeg! Jeg synes i alle fall det er supert å kunne snakke litt nå og da med familien og bli litt kjent med de. Tror det gjør det veldig mye lettere å komme inn i familien når jeg kommer til USA. Ja, Explorius har vært veldig effektive! De virker veldig bra.

Skriv en ny kommentar

Siri Å. Wiersen

Siri Å. Wiersen

17, Sauda

Jeg reiser til USA med Aspect for å bo der hele skoleåret 2010/2011, og bloggen handler vel mest om dette. Kommentarer blir satt pris på :)) Kontakt: sirrri93@hotmail.com

Image and video hosting by TinyPic bloglovin bloglovin Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits